Nyolc gólos, vesztes mérkőzéssel indította a bajnokságot a Schalke, pedig nem állt rosszul.

Szombat este ismét egy pikánsnak ígérkező mérkőzést láthatunk a német Bundesliga másodosztályában, ahol a Schalke 04 csapata a Kaiserslautern együttesét látja vendégül.

Egyik csapat számára sem indult jól a 2023/24-es bajnoki szezon, hiszen a Schalke Hamburgban vérzett el 5-3-ra, míg a Kaiserslautern hazai közönség előtt kapott ki 2-1-re a St. Pauli gárdájától. 

Alakulhatott volna ez másképp is, főleg Hamburgban, ahol a gelsenkircheniek 2-1-es vezetéssel zárták a félidőt, aztán nagyjából 25 perccel később 3-3-as állás után 10 emberre fogyatkozva szedték be a két sorsdöntő bucit.

Közel negyvenezer szurkoló buzdítása sem segített a Kaiserslautern csapatán, amely ugyan a második félidőben még döntetlenre is állt a St. Pauli ellen, de végül megérdemelten került mindhárom pont a vendégek markába.

Mit tippelsz a Schalke 04 - Kaiserslautern összecsapásra?

A 2. Bundesliga szombati programja:

augusztus 05., szombat

Schalke 04 - Kaiserslautern Stream

A szombat esti Schalke 04 - Kaiserslautern találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!