Annyi pontot nem tud szerezni a Schalke, amennyihez ne lenne elég egy nylon szatyor.

Másodosztály ide, másodosztály oda, azért egy Kaiserslautern - Schalke összecsapásra, ha fél szemmel is, de odafigyel a futballvilág. Péntek este sem lesz másképp, mikor a vörös ördögök a Fritz Walter stadionban fogadják a bányászok becenevet viselő Schalke 04 együttesét.

Ebben a felállásban legutóbb 12 évvel ezelőtt találkoztak a csapatok, ami nem most volt, és nem is a másodosztályban, hanem az élvonalban. Akkor a Schalke 4-1-re szétcsapta a gelsenkircheneket. A hármas különbség a legutóbbi összecsapáson is összejött, tavaly augusztus ötödikén 3-0-ra nyert a Schalke hazai közönség előtt. És hogy most mi lesz? Nagyon nehéz jó tippet választani, de nem lehetetlen.

Tippek, vélemények?

Pénteki mérkőzések:

január 26., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.54
Kaiserslautern nyer vagy döntetlen  1.44
Gólok száma 2.5 felett   1.68

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.46
Schalke 04 nyer -1.5 hendikeppel   5.00
Gólok száma 3.5 felett  2.62

Kaiserslautern - Schalke 04 Stream

A péntek esti Kaiserslautern - Schalke 04 találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Kaiserslautern - Schalke 04 élő közvetítés!