Griekspoor jobb formában van, de ettől még nem mehet biztosra.

A wimbledoni tenisztorna második játéknapján lép pályára Fucsovics Marci, aki a 31 éves holland Tallon Griekspoor ellen méreti meg magát. 

A magyar játékos a füves szezon kezdetén Stuttgartban szerepelt, ahol egészen az elődöntőig menetelt, ott viszont az amerikai Frances Tiafoe jelentette számára a végállomást. A búcsú után más versenyen nem indult Fucsovics, így valamivel több, mint két hét után tér vissza a pályára.

Bet365 fogadás fokozó a találkozóra:
- Fucsovics Márton nyeri a találkozót 3-0-ra
- Fucsovics Márton nyeri az első szettet 6-3 vagy 6-4-es arányban
11.00-ás odds helyett 12.00-n fogadható

Fucsovics holland ellenfele remek periódus után érkezett meg Wimbledonba, hiszen előbb 's-Hertogenbosch-ban sikerült trófeát nyernie, aztán Halléban sem vallott szégyent, ahol a később a döntőben elvérző Andrey Rublev ejtette ki.

Tippek, vélemények?

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

július 04., kedd

július 05., szerda

július 06., csütörtök

Fucsovics - Griekspoor Stream

A kedd délutáni Fucsovics - Griekspoor találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fucsovics Márton játszik a francia Ugo Humbert ellen játszott selejtező mérkőzésen. Fotó: MTI/Illyés Tibor