Az utóbbi hetekben nem túl stabil a holland, ami Fucsovics malmára hajtja a vizet.

Nagy lehetőség előtt áll Fucsovics Marci az 579 ezer euró összdíjazású bukaresti tenisztornán, ahol a második kiemelt Tallon Griekspoor ellen harcolhatja ki a nyolcaddöntős továbbjutást.

A magyar és holland teniszező korábban kétszer találkozott egymással, s mindkétszer Fucsovics mutatkozott jobbnak. Először 2022-ben Rotterdamban, majd a 2023-as  wimbledoni tenisztornán verte Fucsovics csütörtöki ellenfelét, mégpedig úgy, hogy egyetlen szettet sem engedett ellenfelének. Ha a nyíregyházi születésű játékosunk csütörtökön is kellően motivált és felkészült lesz, akkor továbbra is veretlen maradhat a papíron valamivel esélyesebb ellenfelével szemben.

Néhány mérkőzés a csütörtöki játéknapról:

április 18., csütörtök

április 19., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 20.5 felett   1.40
Fucsovics nyer -1.5 szett hendikeppel  3.35
Griekspoor nyer +1.5 szett hendikeppel  1.32

Tippmixpro:

Griekspoor nyer legalább egy játszmát  1.29
Játékok száma 25.5 alatt   1.62
3 szett lesz a mérkőzésen  2.17

Fucsovics - Griekspoor Stream

A csütörtök délelőtti Fucsovics - Griekspoor találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Fucsovics - Cachin élő közvetítés!

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)