Március 20-a után elfogyott a szufla a baszk csapatnál.

A fordulatokat hozó hétvégi játéknapok után a hétfő sem lesz izgalommentes a LaLiga2-ben, ugyanis az élbolyban helyet foglaló csapatok csatája, az Eibar - Las Palmas összecsapás lesz terítéken.

Hat fordulóval ezelőtt még nagyon úgy nézett ki, hogy nem fog problémát okozni az SD Eibar csapatának a bajnoki cím begyűjtése a spanyol második vonalban, ahol mostanra sokat változott az ezzel kapcsolatos vélekedés. Ez pedig annak tudható be, hogy nagyjából másfél hónap alatt egyetlen nyert meccs sem szerepel a Los Armeros neve mellett, így ahelyett három fordulóval a vége előtt bajnoki címet ünnepelne, marad a szorongás és reménykedés a jobb folytatásra.

A vendégeknek sem volt túl sok okuk mostanában örömködni, hacsak nem tekintik sikernek a négy meccs alatt szerzett két pontot. Ezeknek a baklövéseknek majd akkor lesz jelentősége, mikor a végelszámolásnál azon veszi észre magát a klub, hogy jövőre is a második szintre tervezheti a költségvetését.

Tippek, vélemények?

május 08., hétfő

Eibar - Las Palmas Stream

A hétfő esti Eibar - Las Palmas találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: aNorther/Shutterstock