Egyik csapat sem szalasztaná el a nagy lehetőséget.

Nem érdemtelenül jutottak el a csapatok a LaLiga2 mostani évadában az osztályozós helyekig, ahonnét már csak két jól kivitelezett ugrás szükséges az első osztálybeli szerepléshez. Az Alaves - Eibar két felvonásból álló versengése az első mérkőzésen kialakult 1-1-es döntetlen után folytatódik csütörtök este a Mendizorrotza stadionban, ahol a végső sípszó után valamelyik csapat a döntőbe durrantja magát. 

A fogadóirodák a hazai gárdát tartják esélyesebbnek, de éppen csak annyival, amennyit a hazai pálya előnye jelent.

Az Eibar 2021-ben, míg az Alaves 2022-ben intett búcsút a legmagasabb osztálynak.

Tippek, vélemények?

június 08., csütörtök

Alaves - Eibar Stream

A csütörtök esti Alaves - Eibar találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!