Két hullámvölgyben lévő játékos, Leylah Fernandez és Aliaksandra Sasnovich első fordulós összecsapásából próbálunk hasznot húzni a keddi játéknapon.

Leylah Annie Fernandez 017
Az egzotikus balkezes, Leylah Annie Fernandez (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A szezon első négy hónapjában sem a kanadai, sem a fehérorosz játékos nem találta formáját. A 2021-es US Open-döntős Leylah (WTA 50.) csak Aucklandban, az év elején nyert két egymás utáni meccset WTA-főtáblán 2023-ban, Sasnovich (WTA 44.) viszont már a tavaly augusztus óta nem tudott összekötni egymás utáni meccsgyőzelmeket. A salakidény sem hozott még változást egyikük számára sem, mivel mindkettőjüknek a mérlege egy megnyert és két elveszített mérkőzésből áll.

Ha az összképre hagyatkozunk, akkor a húsz éves kanadai lány jelenti a magasabb színvonalat, két WTA bajnoki címmel rendelkezik, melyeket kemény borításon szerzett (Monterrey 2022, 2021) és a Roland Garros salakján junior bajnok volt 2019-ben. Ilyen adatoknak az ismeretében, egyik játékos sem vélhető kiemelkedő esélyesnek, még akkor sem ha a bukmékerek oddsai Fernandez továbbjutását mutatják valószínűbbnek. Sasnovichot döntő szettekben verték idén salakon és ez a mutató tovább ösztönözhet arra, hogy harmadik felvonásra tippeljünk.

május 09., kedd

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.48

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 9. 5:40 UTC.