A 2019-es Roland Garros döntőse még csak 2021-ben nyert az angol Grand Slam főtábláján mérkőzést, de az utolsó négy közé juthat Londonban ha borítja a papírformát az első rangos elődöntőjét kereső Jessica Pegula ellen.

Marketa Vondrousova Wimbledon (1417833779)
Marketa Vondrousova karrierjében 11 meccset nyert gyepen, Jessica Pegula pedig 22-öt. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com)

Jó pár év kellett ahhoz, hogy a huszonnégy éves, csehországi játékos (WTA 42.) megtalálja a gyepen való sikeres teniszezés titkát, mivel még csak a 2017-es idényben nyert egynél több meccset ezen a típusú borításon. A felvezető berlini tornán szintén negyeddöntős volt, viszont londoni teljesítménye sokkal nagyobb értékű és ezt még tovább fokozná, miután menetelése során két játszmában tudta legyőzni Veronika Kudermetovát és Donna Vekicet is. Csak a Marie Bouzkova elleni nyolcaddöntőben veszített mostanáig játszmát. Tengerentúli ellenfele szintén egy szettet bukott mostanáig Londonban, viszont ő az első fordulóban kellett nagyot küzdjön Lauren Davis-el.

Az Eastbourne-i negyeddöntőjével érkező huszonkilenc éves Pegula (WTA 4.) a második fordulótól kezdve könnyedén vitorlázott előre Cristina Bucsát, Elisabetta Cocciarettot és Lesia Tsurenkot búcsúztatva. A nyolcaddöntőben csak négy gémet veszített Tsurenko ellen, viszont azelőtt az ukrán játékos három és fél orás csatát vívott Ana Bogdannal, amelynek mindent eldöntő 38 pontos tie-breakje rekordhosszúságú lett a női Grand Slamek egyéni versenyszámának kategóriájában. Bár öt rangos negyeddöntőt játszott eddigi pályafutása során, Jessica legjobb eredménye a Wimbledonon a harmadik forduló elérése volt 2022-ben, azonban miután már minden más Grand Slamen sikerült a legjobb nyolc között lennie, Londonban egyből az utolsó négy közé kerülhet.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 11., kedd

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.33

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 10. 10:3 UTC.