Emma Raducanu júniusban Nottinghamben játszott először WTA-tornán és pár hétre rá már a londoni Grand Slam harmadik fordulójában találja magát.  

A brit színekben játszó, tizennyolc éves játékos az idei Wimbledon egyik legkellemesebb meglepetése és valószínű, hogy ezentúl gyakran lesz a média reflektorfényében. Szabadkártyával indulhatott a hazai rangos tornán és ki is használta a rendezőktől kapott esélyt. Bár csak a világranglista 338. helyét foglalja el, Emma lenyűgöző játékot mutatott az első két fordulóban. Már a nyitómeccsén szerzett 7-6, 6-0-ás győzelme Vitalia Diatchenko ellen is nagy port kavart, de igazából a második körös bravúrja jelentette az igazán nagy meglepetést. A torna ebben a szakaszában a 2019-es Roland Garros döntősét, Marketa Vondrousova-t 6-2, 6-4-re verte úgy, hogy a második játszmát 0-3-ról fordította meg. Igazán remek játékot mutatott még akkor is ha érződött néha a tapasztalat hiánya. A technikai arzenálja élvonalú és teljes, nagyon hatékony a támadó fonákja, emellett gyors, könnyed és ugyanakkor stabil a mozgása a pályán. Azt is meg kell jegyezni, hogy a játéka mellett, a megjelenése tovább fokozza meccseinek látványosságát. Emmáról tudni kell, hogy édesanyja kínai, édesapja román, Torontóban született és Londonban él.

A harmadik fordulóban Sorana Cirstea (WTA 45.) lesz az ellenfele, aki egy győzelem esetén a pályafutásának legjobb londoni eredményét könyvelheti el. A harmincegy éves játékos sima győzelemmel kezdte a tornát a brit Samantha Murray ellen, majd a volt világelsőt és kétszeres Grand Slam-győztes Victoria Azarenka-t búcsúztatta 7-6, 3-6, 6-4-re. A bukmékerek szerint, a rutinos Sorana esélyesebb a továbbjutásra, de a fiatal Raducanu nagyon acélos ellenfélnek ígérkezik. Mindketten támadó játékot űznek és emiatt meg kell jegyezni, hogy míg Cirstea mindkét eddigi meccsén több nyerőt ütött mint ki nem kényszerített hibát, Emmának ez csak az első körben sikerült.

július 03., szombat

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz egy 8 millió forintos fogadás bajnokságon is.

Tipp

Szettek száma: 2.5 Felett  2.43

Az Unibet ajánlatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.43
Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 4.20
Fogadás szettre 1-2 @ 5.50
Szett hendikeppel Raducanu, Emma +1.5 @ 1.55
Játék hendikeppel Cirstea, Sorana -2.5 @ 1.78
Játék hendikeppel Raducanu, Emma +2.5 @ 2.02
Játék hendikeppel Raducanu, Emma -3.5 @ 3.60
Játék hendikeppel Cirstea, Sorana -5.5 @ 3.45
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.43
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.55
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.55

Fogadj a Wimbledonra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.02. (13:25)