A tavalyi elődöntős Cameron Norrie a második fordulóban a mallorcai gyepen első tornagyőzelmét megszerző Christopher Eubanksel mérkőzik meg.

Cameron Norrie Wimbledon (2130642491)
A másik három Grand Slam-tornán Cameron Norrie még a negyeddöntőig sem jutott el. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com)

Az idény derekán találjuk magunkat és érdekes statisztika áll a huszonhét éves brit játékos (ATP 13.) neve mellett, éspedig eredményesebb volt a salakon, mint a kemény borításon, tehát jobban feküdtek neki a lassú játékkörülmények a gyorsaknál. A leggyorsabb borításra a londoni ATP500-as torna alkalmával tért át, ami egyetlen hivatalos felvezető eseménye volt és ahol a negyeddöntőig jutott. A Wimbledon nyitókörében Cameron szettet veszített a 108. helyen álló Tomas Machac ellen, de nem volt egy pillanatig sem veszélyben továbbjutása. A folytatásban egy olyan amerikai játékossal néz szembe, aki hat meccses győzelemsorozatot épített füvön.

Bár Eubanks (ATP 43.) is huszonhét éves, ő első Wimbledon-főtáblás győzelmét szerezte idén. Ő is szettet veszített Thiago Monteiro elleni nyitókörében és még két hosszabbításos felvonást is túlvészelt, de továbbjutott. Nyilvánvaló, hogy jó lendületben van Christopher, a bukmékerek oddsai viszont nem sok esélyt adnak neki. Ez annak is tulajdonítható, hogy a mallorcai menetelése során nem csapott össze Norriehoz hasonló kaliberű játékossal és az öt meccséből, hárman döntő játszmával nyert. Ha túl nagy falatnak  is látszik számára Cameron, azért a britnek nem lesz könnyű három szettben legyűrnie őt az otthoni Grand Slamen.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 07., péntek

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.55

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 6. 7:54 UTC.