Az elődöntők következnek a füves Grand Slam versenytábláján és ha a papírforma igazolódik, akkor Serena Williams és Angelique Kerber, a két évvel ezelőtti döntő játékosai, újra összecsaphatnak egymással a végső győzelemért.

A 23-szoros Grand Slam bajnok először a német Julia Goerges elleni meccsére kell koncentráljon, Kerber pedig Jelena Ostapenkot kell legyőznie, hogy az említett döntő ne csak az elképzelés szintjén maradjon.

Serena Williams és Angelique Kerber (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Julia Goerges - Serena Williams

Elméletileg, Serenának van a könnyebb dolga a döntőbe jutni 1.27, mivel Julia Goergesnek ez lesz az első Grand Slam elődöntője, és befolyásolhatja helyzet súlya. Az önbizalmát sem növelheti a német lánynak az a tudat, hogy soha nem sikerült eddig legyőznie az amerikai ellenfelét, sőt még játszmát sem sikerült rabolnia tőle. Persze, úgy is gondolkodhat Goerges, hogy nincs mit veszítenie, és ha ez a hozzáállás sikerül oszlatnia félelmeit, akkor esélyeit (3.85) is növelheti, mivel Serena most (talán egy ideig) sérthetőbb mint volt. Serena két szettes győzelmét 1.82-s szorzó illet. Ugyanakkor, fogadhatunk a játszmák számára is, mert ez esetben is vonzó az ajánlat. Arra a lehetőségre, hogy az elődöntő csak két játszmás lesz, a bukik 1.46-s szorzót ajánlanak, de ha mégis egy döntő szettre lesz szükség, akkor az kínált szorzó 2.65-re nő.

Jelena Ostapenko - Angelique Kerber

Látványos (és talán szorosabb) meccsre várhatunk, hiszen két különböző játékstílus fog ütközni egymással. A Jelena Ostapenko egyirányú támadó játéka a gyors borításon gyümölcsöző lehet 2.23, de a mérkőzés esélyese mégis a kétszeres Grand Slam bajnok és a volt világelső, Angelique Kerber marad (1.66). Jelena már többször bebizonyította, hogy nem fél egy ellenféltől sem, nem fél a nagy alkalmaktól és nem fél hibázni sem. Ezért tud olyan hatékony lenni a sok rizikót vállaló támadó játéka. Kerber éles ellentámadásaival, hosszabb labdamenetekkel és jobb lábmunkával fog elméletileg válaszolni. Taktikai előnye van a németnek, de ha Ostapenko játéka kiválóan működni fog, akkor nem sokat tehet. Kerber 2-0-s győzelme 2.60-s, 2-1 győzelme pedig 4.30-s szorzót ér. Ha csak két szettre lesz szükség az elődöntőben, akkor a helyesen tippelők nyereményét 1.55-s szorzóval számolják, ha pedig három szettre lesz szükség, akkor 2.40-el.

Fogadj az elődöntőkre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.