Egy laza ötössel hangolt a Bochum a szerdai kupameccsére.

Szerda este Német Kupa nyolcaddöntő mérkőzésre kerül sor a Vonovia Ruhrstadion nevezetű arénában, ahol a VfL Bochum és Borussia Dortmund csapatai esnek egymásnak.

Az 1848-ban alapított Bochum hosszú múltja alatt nem tudott csúcsra érni a kupában, kétszer is a döntőben vérzett el. Először 1968-ban a Köln ellen, aztán húsz évvel később a Eintracht Frankfurt bizonyult kemény falatnak. Ebből is látszik, hogy nem egy kupaspecialista klubról van szó, de azért legyinteni sem lehet rá. Főleg nem mostanában, hiszen a kék-fehérek bajnoki szereplése azt mutatja, hogy hazai pályán kellemetlen vendéglátónak is tud bizonyulni. Legutóbb a Hoffenheim kapott ki 5-2-re Bochumban, ami mindenképp kellő óvatosságra intheti a sárga-feketéket.

A szerdai program:

február 08., szerda

VfL Bochum - Borussia Dortmund Stream

A szerda esti VfL Bochum - Borussia Dortmund találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 7. 11:36 UTC.