Petra Kvitova és Maria Sakkari egy nyolcaddöntős helyért fognak megmérkőzni New Yorkban és az előjelek egy újabb kiélezett összecsapásra engednek következtetni.

Petra Kvitova (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Petra (WTA 11.) nem valami sikeresen tért vissza a kemény borításra, de Cincinnatiban a negyeddöntőig menetelt, ahol Angelique Kerber elleni meccsen visszalépett másfél szett után. Bár kérdésessé vált kissé a fizikai teljesítőképessége, az amerikai Grand Slam-tornán még nem veszített játszmát és úgy Polona Hercog, mint Kristyna Pliskova ellen jóval több nyerőt ütött, mint ki nem kényszerített hibát. Emellett, az első körben 81%-ban nyerte első adogatását, a másodikban pedig 80%-ban.

A harmadik fordulóban is egy acélos játékra lesz szüksége, mivel ellenfele Maria Sakkari (WTA 18.), aki szintén szettvesztesség nélkül jutott eddig a pontig. A görög játékos a füves idény után nyolcaddöntős volt az Olimpiai játékokon és Montréalban. Sem Marta Kostyuk, sem Katerina Siniakova nem tudott szettel elnyerni előle New Yorkban, de Siniakova ellen, a sima továbbjutás ellenére, már több, mint kétszer annyi kényszerítetlen hibája volt, mint nyerője (11-25).

Bár eddig a szakaszig elég háborítatlanul jutottak el, nem mondhatjuk el, hogy a két játékos csúcsformában lenne és ez mintha Kvitovának emelheti az esélyeit, de nem kell elfelejteni, hogy a csehországi játékos azért az elmúlt időszakban nagyon sebezhető volt. Petra 3-2-re (kemény borításon 2-1-re) vezeti Sakkarit az egymás elleni mérkőzéseken. A legutóbbi három összecsapásuk döntő játszmát igényelt és ez most is megismétlődhet.

Ne feledd, hogy a győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán.

szeptember 04., szombat

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 3.15
Fogadás szettre 2-1 @ 4.50
Fogadás szettre 0-2 @ 3.15
Fogadás szettre 1-2 @ 4.50
Játék hendikeppel Kvitova, Petra -1.5 @ 2.10
Játék hendikeppel Sakkari, Maria +1.5 @ 1.71
Játék hendikeppel Sakkari, Maria -4.5 @ 4.20
Játék hendikeppel Kvitova, Petra -4.5 @ 3.35
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.85
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.42
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.60
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.30

További kiemelt mérkőzések

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.09.04. (08:01)