Az alábecsült Svitolina nem a két szép szeme miatt tart a wimbledoni negyeddöntőnél.

Kedd délután a legjobb négy közé jutásért csap össze a világelső Iga Swiatek és a ranglistán 76. helyezett Elina Svitolina.

Ha csak a helyezésekből indulunk ki, akkor egyértelmű, hogy a lengyel teniszező győzelmére van a legnagyobb esély, viszont a wimbledonban nyújtott teljesítmény felülírhatja az előzetes várakozásokat. Ez pedig teljes mértékben Svitolina érdeme, aki az előző négy meccséből csak egyszer, a Venus Williams elleni meccsen volt favorit. Ezt követően verte még Mertenst, Kenint és Azarenkát is, ami a nevekből is láthatóan nem a legegyszerűbbnek tűnő akadályok voltak. 

A lengyel Swiateket könnyebb útra sodorta a sorsolás, s ezt kihasználva szorgosan be is gyűjtötte a skalpokat. Ezúttal is a mérkőzés nagy favoritjának számít, de az azért nem lenne nagy meglepetés, ha az ukrán játékos nem adná magát könnyen.

Tippek, vélemények?

A női mezőny keddi mérkőzései:

július 11., kedd

Swiatek - Svitolina Stream

A kedd délutáni Swiatek - Svitolina találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Elina Svitolina (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)