Simán kikapott a Sturm az első meccsen, csoda lenne innen visszajönni.

Nagy pofonba szaladt bele egy héttel ezelőtt a Philips Stadionban a Christian Ilzer vezette Sturm Graz együttese, amely a BL-selejtező elődöntő első mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a PSV Eindhoven vendégeként.

Az odavágó eredményét látva a kedd esti második találkozó formalitásnak tűnik, mivel annak nagyon kicsi az esélye, hogy az osztrák gárda több góllal veri majd holland ellenfelét. A helyzettel tökéletesen tisztában van Christian Ilzer, a fekete-fehérek trénere is, aki az első meccs utáni nyilatkozatában csak annyit említett meg, hogy a visszavágón megpróbálnak jobban teljesíteni. Hogy ez mire lesz elég, azt a bet365 fogadóiroda élő közvetítésében mi is nyomon követhetjük.

Keddi mérkőzések:

augusztus 15., kedd

Sturm Graz - PSV Eindhoven Stream

A kedd esti Sturm Graz - PSV Eindhoven találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Luuk De Jong (Fotó: Orange Pictures/Shutterstock.com)