A spliti döntő után Rómában is mehet pár kört a magyar teniszező.

Kedden kora délután lép pálya Piros Zsombor a Rómában rendezett salakpályás Challenger tenisztornán, ahol a 23 éves Alejandro Moro Canas lesz az ellenfele.

A spanyol játékos neve nem tartozik az ismertebbek közé, amit egyrészt fiatal korának, másrészt a 218. világranglistán elfoglalt helyezésének köszönhet. Ez azonban annyira nem is számít, vagy nem mindig, amit az is jelez, hogy például a legutóbbi tornáján, Münchenben, többek között Dominic Thiemet is sikerült legyőznie.

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

április 23., kedd

Piros - Moro Canas Stream

A kedd délutáni Piros - Moro Canas találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Piros - Moro Canas élő közvetítés!

Borítókép: Keszthely, 2023. szeptember 15. Piros Zsombor játszik a török Cem Ilkel ellen a Magyarország - Törökország tenisz Davis Kupa osztályozójának egyéni mérkőzésén a keszthelyi Helikon Teniszcen. Fotó: Czeglédi Zsolt