A magasra nőtt játékosoknak most a feladathoz is fel kell nőniük.

Letöltötte a Leheckától kapott bónusz pihenőidejét Daniil Medvedev, aki szerda délután kipihenten vághat neki a Christopher Eubanks elleni wimbledoni negyeddöntőnek.

A két nappal ezelőtti nyolcaddöntőben Medvedev 79 perc játék után (Lehecka feladta a meccset) vonulhatott pihenőre, míg Eubanks 187 perc alatt verte öt szettben a favorit Tsitsipast. Biztosan nem szomorkodott az amerikai a hosszabbra nyúlt meccs miatt, hiszen pályafutása legnagyobb győzelmét zsebelte be.

Szerdai mérkőzések:

július 12., szerda

Medvedev - Eubanks Stream

A szerda délutáni Medvedev - Eubanks találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock