Tuti kimenetel nem létezik, pedig ez is annak tűnik.

A német Bundesligában listavezető Leverkusen csapatára is kupaütközet vár szerdán, mégpedig a másodosztály középmezőnyében helyet foglaló Paderborn csapata ellen.

Sok hozzáfűznivalót nem érdemes vesztegetni erre a párharca, hiszen a teljesen egyértelmű esélyeket csak a szerencse vagy épp a szerencsétlenkedés írhatja felül. Az egyébként kiváló formában futballozó gyógyszergyáriaknak kutya kötelességük ebből a párharcból továbbjutni, még akkor is, ha ezt a csapat második sorával kell végrehajtani. Ha valahol, akkor ezen a második soros szösszeneten rezeghet meg a léc, ami a Paderborn egyetlen kapaszkodója lehet. Ha egyáltalán lesz ilyen. 

Tippek, vélemények?

A Német Kupa szerdai mérkőzései:

december 06., szerda

Leverkusen - Paderborn Stream

A szerda esti Leverkusen - Paderborn találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!