Fél lábbal a legjobb négy között Kiprich József egykori szerelme, a Feyenoord.

Három nappal ezelőtt a bajnokságban tartotta a Feyenoord és az AZ Alkmaar a szerdai kupanegyeddöntő főpróbáját, amelyet a rotterdami csapat nyert meg 1-0-ra. A szerdai meccshez képest a különbség annyi lesz, hogy ezúttal nem a DSB Stadionban, hanem a Feyenoord otthonában, a De Kuip arénában lesz a mérkőzés.

Minden kétséget kizáróan a 13-szoros holland kupagyőztes Feyenoord a csata favoritja, főleg hogy hazai közönség előtt használna laza csuklómozdulatot arra, hogy egy zöld pipát rajzoljon a papírra vetett feladat végére. Nyilván ehhez lesz egy-két szava a vendégeknek is, de ahhoz, hogy sanszuk legyen a továbbjutásra, sok minden másra, mint például egy kis szerencsére is szükség lesz.

Tippek, vélemények?

A szerdai program:

február 07., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.88
Feyenoord nyer -1.5 hendikeppel  2.12
AZ Alkmaar nyer vagy döntetlen  2.95

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.38
AZ Alkmaar nyer -0.5 hendikeppel   5.50
Gólok száma 3.5 felett  2.51

Feyenoord - AZ Alkmaar Stream

A szerda esti Feyenoord - AZ Alkmaar találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Feyenoord - AZ Alkmaar élő közvetítés!

Borítókép: Calvin Stengs (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)