Az Európa-liga harmadik selejtezőkörében a Paks hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a skót Hearts csapata ellen – ma jön a visszavágó, az edinburgh-i Tynecastle-stadionban.

Ez az eredmény jó hírnek is számíthat a paksi szurkolók körében, hiszen az előző körben is hasonló állásból jutott tovább idegenben Kis Károly együttese. Akkor a hazai döntetlent követően 3–0-ra söpörték el idegenben a norvég Tromsö gárdáját. Egy hasonló arányú siker jót tesz az arra fogadó pénztárcájának, hiszen a 3–0-ás magyar győzelem 80,00-szoros oddsszal fogadható a Betclic sportfogadási oldalán, vagyis a 6000 Ft-os pénz-visszafizetési garancia kihasználásával 480 000 Ft-ot nyerhetünk vele.

A paksiak malmára hajtja az is a vizet, hogy az El-visszavágó előtt viharos napokat éltek meg a skótok. A sorozatos sikertelenség miatt (március 19. óta nyeretlenek hazájuk bajnokságában) a menedzsment a nukleáris opciót választotta: kirúgták Jim Jefferies edzőt. Nagy kérdés, hogy a februárig kinevezett portugál Paulo Sergio mennyire tudja összekapni a csapatot két nap alatt. Bár a sportszerűség azt mondja, hogy nem szép öröm a káröröm, de az atomvárosiak most kihasználhatják a Hearts szívritmuszavarát.

A Betclic szerint mindezek ellenére a skót földön focizó Balogh János együttese a párharc esélyese, jól szemlélteti ezt a hazai csapat győzelmére vonatkozó 1,50-es szorzó. A paksiak egy sokgólos döntetlen esetén is nyeregben, azaz az Európa-liga play-offjában lennének: a 2–2-es iksz 14,00-szerest, míg a 3–3-as pontosztozkodást hozó eredmény 60,00-szoros pénzt ér a bátor tippelőnek.

Mindent összevetve kiélezett mérkőzésre van kilátás, ahol a Paksi SE kiharcolhatja, hogy ne augusztus 3-a legyen az utolsó nap az idei európai kupaszezonban, amikor még magyar csapatnak szoríthatunk.

Az összes fogadási ajánlatot ide kattintva érheti el a Betclic honlapján.

Forrás: BetClic