Figyelembe véve az utóbbi napokban történt háborús eseményeket, és az Oroszország ellen bevezetendő szankciókat, óvatosságra szeretnénk inteni a 22Bet fogadóirodával kapcsolatban.

A 22Bet egy orosz tulajdonban levő fogadóiroda, mely először 1xBet néven kezdte. Egy 2019-es Sunday Times által publikált nyomozás után az Egyesült Királyság szerencsejáték felügyelete megvonta az 1xBet működési engedélyét. Ezek után névváltás következett, és 22Bet néven kezdték újra.

Szankciók jönnek Oroszország és orosz állampolgárok illetve cégek ellen

Mivel Oroszország háborút indított Ukrajna ellen, az Európai Unió, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok is szankciókat fognak bevezetni Oroszország ellen. Ez valószínűleg érinteni fogja a pénzügyi tranzakciókat is, ha meg valóban kitiltják Oroszországot a SWIFT rendszerből, akkor semmilyen ottani vagy orosz érdekeltségű bankból nem lehet majd utalni Európába. 

Megtörténhet, hogy ezek a szankciók a 22Bet irodát is érinteni fogják, és emiatt nem lehet majd az ottani egyenlegeket kiutalni. Ezért szeretnénk mindenkit figyelmeztetni, hogy óvatosan kezeljék a helyzetet, és szükség esetén a legjobb kiutalni az egyenleget, ameddig még lehet.

Nagyon reméljük, hogy félelmeink alaptalanok, és nem fogják érinteni a szankciók a 22Betet. Nem tudjuk a háttérben milyen céghálózat van, és milyen bankok illetve tranzakciókezelőket használnak.