Két lépcső vár a Portóra, hogy feljusson a csúcsra, de az egyik meredekebb, mint a másik.

A Portugál Kupában a triplázás közelébe férkőzhet szerda este az FC Porto együttese, amely az elődöntő második mérkőzését 1-0-s előnyről kezdi meg a Vitória Guimaraes ellen.

Az már százszázalékosan biztosra vehető, hogy a sárkányoknak a tavalyihoz hasonlóan idén is elúszott a bajnokság, így már csak úgy szerezhet a csapat dicsőséget a klubnak, ha megnyeri a nemzeti kupát. Eme cél kivitelezése sem lesz egyszerű, hiszen ha szerda este továbbjut a gárda, akkor a fináléban a bajnoki cím legfőbb várományosa, a Sporting lesz a másik résztvevő. 

Amennyire a Portónak, annyira a vendégeknek is fontos lesz a szerda esti csata, mivel a Guimaraes előtt csak nagyon ritkán adódik lehetőség arra, hogy valamilyen címet nyerjen. A bajnokságban jól teljesítenek a fekete-fehérek, mindössze két pontra vannak lemaradva a harmadik helyen álló Porto mögött. Többek között ez is mutatja, hogy nincs lefutva a párharc, arról nem is beszélve, hogy a formatabella egyértelműen a vendégek mellett szól.

április 17., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.94
Porto nyer -1.5 hendikeppel  2.08
Guimaraes nyer vagy döntetlen  3.05

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.46
Guimaraes nyer -0.5 hendikeppel   7.00
Gólok száma 2.5 felett  1.67

FC Porto - Guimaraes Stream

A szerda esti FC Porto - Guimaraes találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

FC Porto - Guimaraes élő közvetítés!

Borítókép: Marko Grujic (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)