Svitolinát bosszanthatja, hogy még nem sikerült meccset nyernie Azarenka ellen.

A wimbledoni teniszbajnokság női mezőnyében már a legjobb nyolc közé jutásért csatázik egymással vasárnap délután Victoria Azeranka és Elina Svitolina.

A mérkőzés győztesére való tippelés elég nehézkes feladatnak tűnik, mivel a torna eddig lezajlott mérkőzésein mindkét játékos találkozott erősebb és gyengébb ellenféllel is, úgyhogy ezen a téren nagyjából kiegyenlítődésről beszélhetünk. Ami viszont tény, hogy az egymás elleni mérleg arról árulkodik, hogy Svitolinának nem fekszik Azarenka stílusa, amellyel az egykori világelső 5-0-s vezetést épített fel az elmúlt nyolc év folyamán. Persze a múltból nem lehet és nem is szabad messzemenő következtetést levonni, így marad az a gondolat, hogy egy teljesen nyílt, és talán jó meccsen derül majd fény a továbbjutó kilétére. 

Néhány mérkőzés a vasárnapi játéknapról:

július 09., vasárnap

Azarenka - Svitolina Stream

A vasárnap délutáni Azarenka - Svitolina találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Victoria Azarenka (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)