Egymás után kétszer szívatott meg a Hacken viszont itt az idő hogy kicsit helyrerázzák a beléjük vetett hitem. A TNS Bajnokok Ligájából való kiütése után (2-0, 3-1) ugyanis ismét egy könnyű feladatot kaptak. Az első találkozón elég hamar sikerült gólt szerezniük, más kérdés hogy azt a VAR érvénytelenítette, azok után pedig kicsit az látszott rajtuk hogy egy döntetlennél sem lenne világvége. Nem lett, sőt. Kicsit így tudtak tartalékolni a soron következő bajnokira is, ahol a listavezetőt fogadták. Az Elfsborgot valami emberfeletti teljesítménnyel verték meg, ugyanis 0-1 ről sikerült 3-1 re fordítaniuk úgy, hogy több mint egy félidőt emberhátrányban játszottak. Ez a lábaknak nem tett jót, viszont az hogy így betonbiztossá tették dobogós helyezésüket és feljöttek ideiglenesen egy pontra rájuk az kárpótlást jelentett ami segíthet átlendülni a fáradtság okozta holtponton.

A Bajnokok Ligája is rendkivül fontos a csapatnak és ahogy az első meccset el lehetett lazsálni, ezt már nem szabad mert annak negatív szenzáció lehetne a vége. Úgy gondolom hogy ettől a legkevésbé sem kell tartani, hazai pályán igazi hengerlés következhet a félamatőr feröeri csapat ellen. Kilenc találkozón 31 gólt vert a Hacken a KI-nél sokkal jobb csapatok ellen a svéd pontvadászatban, fura lenne ha a Klaksvik újra kapott gólok nélkül megúszná hiszen a fénykorát élő Hacken aligha akar edzőt buktatni mint a Ferencváros tette azt...

Véleményem szerint mindkét félidőben gólokat fog rúgni a svéd csapat, és kapott gól nélkül letudják hozni a meccset. Viszont ha valami csoda folytán gólt is szerezne a feröeri csapat akkor sem biztos hogy veszve lenne ez az ügy, így veretem ezt a jónak ígérkező szorzót.

Mindkét félidőt nyeri a Hacken.

Tipp: 3-0

BK Häcken - KI Klaksvik: A BK Häcken nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp