A KÍ Klaksvík csapata nem akármilyen BL-szezont fut, hisz eddig három meccsen sem kapott gólt, mondjuk tény, hogy kettőn nem is rúgott, de azon az egyen, amikor rúgott, akkor háromig meg sem állt. Mondjuk az erősen kétséges, mennyire akart edzőt buktatni a Fradi, mert szerintem nagyon. A tavaszi bajnokikat nem tudták jobban elcsalni, pedig ott is fűtől-fától kikaptak. Itt volt az alkalom, éltek vele Civicék.

Aztán a Shamrock ellen már látszott az FTC-n, hogy nem voltak ők annyira pocsék formában, más kérdés, hogy miért kellett a BL-ből kiesni, azt nem értem.

De térjünk rá a Hacken-KÍ-re. A KÍ egy lelkes félamatőr csapat, egy olyan focistával, aki szerintem egy komolyabb pontvadászatban is játszhatna, egy játékosuk van, aki tud kreálni, legyen az akció, bedobás vagy pontrúgás. Az, hogy három meccsen nem kapott gólt, megint nagyító szükséges, hisz a Fradi nem is nagyon lőtt kapura. A Hacken azért próbálkozott gólt lőni idegenben, de mégis úgy voltak vele a svédek, hogy hátrány ne legyen, aztán otthon bedobják a feröeri együttest a darálóba.

Ez a svéd gárda a hazai bajnokságban (ami megy), ellentétben az NBI-gyel, otthon 9 meccsen 31 gólt termelt. Nézegettem itt a hazai találkozókat, nem nagyon van olyan meccs, ahol három gólt ne lőtt volna. Szóval nem arról van szó, hogy egyszer-kétszer kijött a lépés.

Úgy vélem, itt a svéd bajnok az első perctől odaszorítja ellenfelét a saját kapujához, és simán szerez gólt a 45. percig. Aztán ha jön a megnyugtató dugó, vagy dugók, akkor a második félidőben már lehet picit játszani a nézőknek, meg a KÍ is széteshet. Nem mondom, hogy igazi value, nagyjából helyén van a szorzó, de mégis úgy érzem, a KÍ menetelésének a BL-ben vége. A tippem, hogy a félamatőr feröeri csapat mindkét félidőben kapitulál.

BK Häcken - KI Klaksvik: BK Häcken mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp