Wendell Leverkusen 001 Wendell. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Bundesliga: Kiesőjelöltek csatája

Foci tippek Bundesliga Bayer 04 Leverkusen Hertha BSC

A Leverkusen és a Stuttgart pocsék szezonkezdést mutatott be, erre nem lehetnek büszkék egyik csapatnál sem. A Hertha ingadozó, de most bizonyíthatnak a Hoffenheimmel szemben. 

2018 nov 24. 15:30 Közvetítés: UnibetBet365

Leverkusen - Stuttgart

A péntek esti mérkőzésen két olyan csapat játszik egymással, akik próbálnak elkerülni a kiesőzóna közeléből. Furcsa leírni, hogy az egyikük a Leverkusen, míg a másik a Stuttgart. A vendégeknél két világbajnok is van, illetve több olyan játékos, akiknek ismerős lehet a neve, de mégsem sikerült összecsiszolni a keretet. Október elején edzőváltás történt a Stuttgartnál, egyelőre csak formálódik a kezdő tizenegy és a taktika. Markus Weinzierl három vereséggel és 0-11-es különbséggel kezdett, kell ennél jobb bemutatkozás? Nem is ebből indulnánk ki, hanem a pozitívumokból, amikből azért akad. Az egyik ilyen, hogy a Dortmund ellenében jól működött 10-15 percig a felállás váltás és a 3-5-2-es rendszer. Lehet benne fantázia, mert Nürnbergben is bevált egy kis ideig (ez hozta Weinzierl első sikerét). 

Wendell. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

Érthetetlen, hogy mi történik Leverkusenben. A Bundesliga legjobbjai között kéne lenniük, de hiába a sok tehetség, nincsen összhang. Heiko Herrlich számára kezd egyértelművé válni, hogy a Bailey - Havertz - Brandt - Volland négyes nem működik együtt. Túlságosan labdaigényes mind a négy játékos és terület kell nekik, ami ilyen taktika mellett megvalósíthatatlan. Ha választani kéne valakit, akkor Bailey az, akit érdemes elpasszolni. Havertz egyértelműen a jövő klasszisa lehet, Brandt pedig képes lehet bedolgozni a többieknek. A gyógyszergyáriak formája ingadozó, meglepetés lenne egy vendég pontszerzés, de nem elképzelhetetlen. Minden azon múlik, hogy mennyire tudják összekapni a védekezést (Stuttgart vagy döntetlen: 2.50).

Hertha - Hoffenheim

Egy éve még nem gondoltuk volna, hogy egy Hertha - Hoffenheim találkozó kapcsán majd a gólokat várjuk, de most reális az esély a 2,5 overre (1.52). Az alacsony szorzóban semmi meglepő nincsen, mivel a vendégek érik el idegenben a legtöbb kaput eltaláló lövést, míg a berlini klub az olimpiai stadionban minden harmadik lövéséből betalál (elsősorban Ibisevic van elemében). Dárdai Pál már nem a védekezés orientált edzők sorát erősíti, Duda fejlődésével és Ibisevic hatékonyságának növekedésével, joggal fordult a támadójáték felé. A védekezést sem hanyagolják el, de azért jóval sebezhetőbb a hátsó alakzat, mint tavaly. Magyar szempontból a meccs érdekessége, hogyan állítja majd meg Dárdai Pál által megálmodott taktika Szalai Ádámot.

A magyar támadó remekelt a válogatott szünetben, jó eséllyel átmenti majd a formáját a német bajnokira is. Julian Nagelsmann 3-5-2-es rendszert álmodott meg a Hoffenheimnek, ami többségében remekül is működik. A Bundesligában zsinórban négy győzelem, sorra szerzik a gólokat, de akkor mégis miért éri meg a hazaiakra fogadni? A Hertha a berlini stadionban teljesen másik arcát veszi elő. Legutóbbi bajnokit leszámítva, rendre jók voltak, magabiztosabbak, mint idegenben. A másik tényező, hogy a vendégek kedden a Bajnokok Ligájában érdekeltek, ahol a cél a tavaszi szereplés. Egy győzelem esetén az Európa Liga biztosítva lesz, de akár még a BL egyenes kieséses szakaszába is bejuthatnak (DNB Hertha: 2.30).

  • Hertha Berlin - Hoffenheim tipp

    Stuttgart +1 góllal (AH)
    Bet365
    2.00

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Wendell. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com



Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Bundesliga 2018/19

ricsi046 hozzászólt
2019 máj 5. 18:54
valaki biztos jól keresett ezzel a 6-1-es félidővel is
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 3. 20:24
Bundesliga: Gyötrelmes versenyfutás

Ki hibázik kevesebbet? Borussia Dortmund vagy a Bayern München?  Olvasd tovább

csabax hozzászólt
2019 ápr 27. 20:45
A szokásos izgalmakat tartogatja a Bundesliga.

Ki lesz a bajnok a 2018/2019-es szezonban?

A) Bayern München
B) Bayern München
C) Bayern München
D) Bayern München

Még több Foci