Hozd létre egyedi labdarúgás fogadásod. Részvételi feltételek érvényesek.

Már mérkőzés előtt és élőben is elérhető

A Fogadáskészítő segítségével egyedi fogadásokat készíthet bármely labdarúgó-mérkőzésen. Népszerű piacok közül választhat, és amikor hozzáadta azokat a fogadásához, ki tudja számítani a szorzót. Például összekombinálhatja az Első gólszerzőt, a Mindkét csapat gólt szerez opciót és a szögletek számát egy egyszeri fogadássá a kombinált választások szorzójával.

Hogyan építse fel a fogadását

Maximum hat választást használhat az egyedi fogadás létrehozásakor. Válasszon piacok széles választékából, beleértve (ha elérhető a kiválasztott eseményen):

  • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
  • Mindkét csapat gólt szerez
  • Gólok száma
  • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
  • Szögletek
  • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
  • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát

A választás hozzáadásához keresse meg a kívánt mérkőzést és kattintson a fejlécen látható Fogadáskészítő funkcióra, majd a Választás hozzáadása opcióra. Ez megnyitja a Válasszon egy piacot oldalt, ahol kiválaszthatja a kívánt piacot. A választást követően megtekintheti az összes elérhető lehetőséget az adott piacon.

Válassza ki a kívánt opciót és az felkerül a Fogadáskészítő szelvényre, ahol kiszámoljuk a saját szorzóját. Ezt a folyamatot összesen hat választásig ismételheti meg, és a szorzó automatikusan frissül minden alkalommal, amikor új választást ad a szelvényhez.

Amennyiben elégedett a fogadással, válassza ki a Fogadáskészítő szelvényen látható szorzót, amely hozzáadja a fogadást a fogadószelvényéhez. A fogadás leadása és megerősítése után azt megtekintheti a Fogadásaim részen.

Próbáld ki te is!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Részvételi feltételek

  1. A Fogadáskészítő kizárólag labdarúgó-mérkőzéseken érhető el. Azok a fogadások számítanak Fogadáskészítő fogadásnak, amelyeket a Fogadáskészítő funkcióval adtak le, és hagyományos fogadásí típusként nem lehetett volna leadni őket, mivel azok összefüggő választásokat tartalmaznak. Elhelyezhet egyszeri és hagyományos többszörös fogadásokat a Fogadáskészítő segítségével, de ezek az elhelyezést követően hagyományos fogadási típusnak számítanak majd és a következő feltételek nem vonatkoznak rájuk.
  2. A Fogadáskészítő fogadások nem kombinálhatóak más Fogadáskészítő fogadásokkal vagy más fogadási lehetőségekkel, és azok csak egyszeri fogadásként lesznek leadva.
  3. A Fogadáskészítő fogadásoknál a Felvehető most funkció az egész fogadásra elérhető a mérkőzés kezdete előtt. A részleges kifizetés és auto kifizetés nem lesz elérhető a Fogadáskészítő fogadásokra és a mérkőzés kezdete után a Felvehető most funkció nem lesz elérhető. A Fogadáskészítő fogadásokat nem lehet módosítani a Fogadás módosítása funkcióval.
  4. Egy Fogadáskészítő fogadásban maximum hat piacot kombinálhat egy adott mérkőzésen.
  5. Amennyiben a Fogadáskészítő fogadás egyik piacát felfüggesztik/visszafizetik (push), akkor a teljes Fogadáskészítő fogadást érvénytelenítjük/visszafizetjük - pl. ha a Gólszerző választása nem játszik, a teljes fogadást érvénytelenítjük a többi választás eredményétől függetlenül.
  6. A Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél ajánlat nem érvényes a Fogadáskészítő fogadásokra.
  7. A bet365 nem vállal felelősséget, ha a Fogadáskészítő funkció technikai okok miatt nem érhető el.
  8. A bet365 fenntartja a jogot arra, hogy a Fogadáskészítő fogadások kiértékelését megfordítsa, ha a fogadás vagy egy választás hibásan lett kiértékelve.
  9. A bet365 fenntartja a jogot arra, hogy elfogadjon vagy visszautasítson bármely olyan fogadást bármilyen verseny vagy piac vagy fogadási típus esetén, amely szerepel a Fogadáskészítő funkcióban.
  10. A bet365 fenntartja a jogot arra, hogy bármikor módosítsa, felfüggessze vagy eltávolítsa a Fogadáskészítő funkciót (vagy annak bármely részét) bármely esemény, találkozó, piac vagy ügyfél esetén.
  11. A bet365 fenntartja a jogot arra, hogy a Fogadáskészítő funkciót bármikor eltávolítsa bármely ügyfél vagy ügyfélcsoport esetén, ha oka van azt feltételezni, hogy az ügyfél vagy ügyfélcsoport visszaél a funkcióval.