A brit népszerű fogadóiroda, a Betfred vezetője Fred Done az elmúlt hétvégén végig nézte a Liverpool és az Arsenal hazai pályán mutatott szenvedését, és röviddel a meccsek után fontos döntést hozott.

A legutóbbi angol Premier League forduló előtt még a londoni Arsenal állt a tabella élén, viszont a saját otthonukban vereséget szenvedtek az egyébként idén remek formát mutató Aston Villától (eredmény 0:2), miközben a regnáló bajnok Manchester City kiütéses győzelmet aratott a Luton ellen (eredmény 5:1).

Szoboszlai Dominik csapata (bár ott van a legjobb három között), a Liverpool FC számára az utóbbi periódus katasztrofálisan sikerült: 0-3 hazai pályán az Atalantától (Európa Ligában), majd 0-1 ugyancsak hazai környezetben a Crystal Palace ellen. Páran már abban reménykednek, hogy Jürgen Klopp hátha a szezon végén távozik a csapattól (irónia).

Március közepén arról írtunk, hogy idén nagyon szoros harc várható az angol PL-címért, akkor még 3.00-ás szorzón lehetett fogadni a Liverpool végső győzelmére, ez mostanság már 7.00 vagy e fölötti.

Oddsok a Premier League 2023/24 győztesére

CSAPAT  ODDS
Manchester City 1.40 
Arsenal 5.00
Liverpool FC 7.00

6 forduló van még hátra a 2023/24-es Premier League szezonból, a legutóbbi hétvége után viszont Fred Done-nak elege lett, és úgy döntött, hogy kifizeti a Manchester City bajnoki győzelmére elhelyezett fogadásokat, már most. A Betfred alapítója így nyilatkozott:

"Megnéztem a Liverpool és az Arsenal meccsét is, és számomra vége a játéknak, mert a Manchester City idén megnyeri a Premier League-et. Ennek a veszélye nem áll fenn. A Liverpool úgy néz ki, mintha legyőzték volna őket. Mindenki számára, aki vasárnap délután 2 óra előtt a Manchester Cityre tett, fizetek, ugyanis a Manchester City megnyeri a Premier League-et. Menjetek és vegyétek fel a pénzeteket."

Ennek hallattán nagyon sokan megkeresték a fogadóiroda ügyintézőit, akik viszont egy kis türelmet kérnek, ugyanis rengeteg fogadásról van szó. Ez állt a közleményükben:

"Kérjük, maradjanak türelemmel, mivel rengeteg fogadást kell rendezni, és a becsült költség Fred számára 750.000 font körüli összegre tehető."

Ez egyébként már a 9-ik alkalom, hogy Fred Done idő előtt kifizeti a bajnoki címre elhelyezett fogadásokat, a mostani döntést pedig úgy hozta meg, hogy a Manchester City favoritként várta a Real Madrid elleni BL-visszavágót, amit végül elbukott. Ez egy teherrel kevesebb Haalandék számára, így most maximálisan koncentrálhatnak, hogy begyűjtsék a rekordot jelentő sorozatban negyedik PL-címüket.

Kivel játszanak még a Premier League bajnokjelöltjei?

MANCHESTER CITY ARSENAL LIVERPOOL 
Brighton (I) Wolves (I)  Fulham (I)
Nottinhgam (I) Chelsea (O) Everton (I)
Wolves (O) Tottenham (I) West Ham (I)
Fulham (I) Bournemouth (O) Tottenham (O)
Tottenham (I) Manchester United (I) Aston Villa (I)
West Ham (O) Everton (O) Wolves (O)

I = idegenben, O = otthon

Premier League TOP3 tabella 2023/24 (6 fordulóval a vége előtt)

HELYEZÉS CSAPAT MÉRKŐZÉSEK GÓLARÁNY PONTSZÁM
1. Manchester City 32 +44 73
2. Arsenal 32 +49 71
3. Liverpool 32 +41 71

 

Némi reményük még lehet azért az Arsenal és a Liverpool szurkolóinak, ugyanis Fred-nek nem lett mindig igaza: 1998-ban a Manchester United-nak 12 pont előnye volt az Arsenallal szemben, amikor a Betfred előre kifizette a vörösök bajnoki címére elhelyezett fogadásokat. Végül az ágyúsok nyerték a bajnokságot úgy, hogy az utolsó két meccsüket még el is veszítették.

Az Unibet fogadóiroda, bár nem fizeti ki előre a bajnoki címre elhelyezett fogadásokat, rengeteg fogadási lehetőséget biztosít az angol Premier League-re. Náluk akár arra is fogadhatunk, hogy a Manchester City-t leszámítva ki nyeri a harcot. Ebben az esetben a Liverpoolra 2.10-es szorzón fogadhatunk, ami akkor lesz nyertes ha a szezon végén Szoboszlaiék előrébb végeznek, mint az Arsenal.

Aktuális exkluzív ajánlatunk által most ha általunk regisztrálsz az Unibetre, akkor a kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.

Unibet Regisztráció

Borítókép: Fotó: AlanMorris/Shutterstock