Csak a játékosokon múlik, hogy lesz-e száguldozás Monzában. 

A vasárnap este ezúttal nem a motorsport kedvelőké lesz Monzában, hanem azoké, akik a helyi futballcsapat sikereiért szurkolhatnak az Atalanta elleni összecsapás alkalmából.

Az olasz bajnoki tabella azt mutatja, hogy hazai szempontból nagy tétje nincs a meccsnek, hiszen a Monza olyannyira atombiztosan tartja magát a középmezőnyben, hogy onnan kirobbantani sem lehet. Hátrafelé nem kell nézegetnie a csapatnak, előre viszont lehet, mivel nagyon halvány esély még mutatkozik a nemzetközi szereplést jelentő helyek elérésére.

Aki nem követi az olasz bajnokságot az is tudja, hogy az Atalanta nem várt sikert ért el az Európa Ligában, ahol 3-1-es összesítéssel bizonyult jobbnak az angol bajnoki címre pályázó Liverpool ellen. Bemákolt továbbjutásról szó sincs, teljesen megérdemelten mentek tovább Gian Piero Gasperini fiai. Ezen továbbjutáson megünneplése után újra a bajnokságra fókuszálhatnak a fekete-kékek, amire nagy szükség is van, hiszen csak négy pont választja el őket Bajnokok Ligájában való indulást biztosító ötödik helytől. 

A Serie A 33. fordulójának vasárnapi programja:

április 21., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.74
Monza nyer +0.5 hendikeppel  1.91
Atalanta nyer vagy döntetlen  1.26

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    4.15
Atalanta nyer -1.5 hendikeppel   3.35
Gólok száma 2.5 felett  1.84

Monza - Atalanta Stream

A vasárnap esti Monza - Atalanta találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Monza - Atalanta élő közvetítés!

Borítókép: Matteo Pessina (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)