A csalódást keltő barcelonai kirándulás után Madridban javítana a magyar teniszező.

A világranglista 48. helyén álló orosz Aslan Karatsev ellen kezd Marozsán Fábián a madridi salakpályás tenisztorna első fordulójában.

Nem lehet túl boldog a Hajdúszoboszló SE teniszezője, mivel pár nappal ezelőtt szettelőnyről bukott az argentin Facundo Diaz Acosta ellen a barcelonai salakpályás torna nyolcaddöntőjében. A tanulságok levonása után gyorsan tovább kell lépni a vereségen, amihez segítő eszköz lehet Karatsev, aki négy hónapos kihagyás után tér vissza a versenyzéshez.

Néhány mérkőzés a szerdai játéknapról:

április 24., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 20.5 felett   1.87
Marozsán nyer -1.5 szett hendikeppel  1.70
Karatsev nyer +1.5 szett hendikeppel  2.14

Tippmixpro:

Karatsev nyer legalább egy játszmát  2.08
Játékok száma 22.5 felett   2.38
3 szett lesz a mérkőzésen  2.70

Karatsev - Marozsán Stream

A szerda délutáni Karatsev - Marozsán találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Karatsev - Marozsán élő közvetítés!

Borítókép: Marozsán Fábián (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)