Az első gól után beindulhat a keringő.

Ha szereted a holland focit, akkor érdemes lesz csütörtök este az Unibet fogadóirodát felkeresni, ahol élő közvetítés lesz a Groningen - Fortuna Sittard holland kupa negyeddöntőről.

A csapatok között papíron osztálykülönbség van, ugyanis míg a Sittard az élvonalban múlatja az időt, addig a Groningen a másodosztályban próbálja tartani a tempót a legjobbakkal. Viszont a kupa most ennél fontosabb állomás lesz a csapatok számára, mivel egyik oldalon sem fordul elő sűrűn, hogy a legjobb négy közé jutásért játszhat. Arról nem is beszélve, hogy az eddig talpon maradt gárdák között főleg olyan együttesek nevei olvashatók, amelyektől a későbbiekben sem kell összecsinálnia magát a másiknak.

Tippek, vélemények?

február 08., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.54
Groningen nyer -1.5 hendikeppel  5.30
Sittard nyer vagy döntetlen  1.53

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.51
Sittard nyer -1.5 hendikeppel   5.00
Gólok száma 3.5 felett  2.67

Groningen - Sittard Stream

A csütörtök esti Groningen - Sittard találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Groningen - Sittard élő közvetítés!

Borítókép: Joey Pelupessy (Fotó: Orange Pictures/Shutterstock.com)