Izgalmas mérkőzéssel zárul a Merkantil Bank Liga, avagy NB2 29. fordulója, ugyanis az ETO Parkba látogat a Szeged, a tét pedig a harcba maradás a feljutásért.

A magyar labdarúgó második liga aktuális fordulója 2 fontos rangadóról szól(t). Az egyik a Nyíregyháza - Vasas találkozó, a másik pedig a hétfő esti összecsapás a Győr és a Szeged között.

A Szpari szombaton fogadta a Vasast, és jóformán már az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa, főleg miután a budapesti alakulat játékosát Hidi Sándort kiállították. A győzelmével, a Nyíregyháza 10 pontos előnyre tett szert, és mivel már csak 5 forduló maradt hátra, így majdhogynem kijelenthetik a keletiek, hogy jövő szezonban újra az NB1-ben fognak szerepelni.

A Vasas sorsa viszont bonyolultabbá válik így, mivel a hétfő este egymás ellen játszó Győr és Szeged üldözőbe veheti a fővárosi csapatot.

Jelenleg az NB2-es tabella így mutat:

nb2_szeged_gyori_eto_tabella

Gyakorlatilag a második feljutó helyért egy hármas csata alakult ki, és akkor lesz igazán szorosabb, ha hétfő este a Szeged legyőzi a Győri ETO-t.

A Szeged egyébként egészen jó formában van, a legutóbbi 7 mérkőzéséből 5-öt megnyert, bár a Tiszakécskétől elszenvedett hazai vereség nehezen emészthető (hacsak nem fogják a húsvéti ünnepekre). Az aktuális meccs után még a Soroksár lehet számukra keményebb falat, utána viszont tabella második felén szereplők ellen lépnek pályára.

Szeged hátra maradt mérkőzései az NB2 2023/24-es szezonjában:

szeged_menetrend

A hazai Győri ETO egy Budafok ellen elszenvedett vereség után próbál újra talpra állni, és ha nem szeretnék lekésni a vonatot, akkor most kell ébresztőt fújnia Kuznyecov Szergejnek, a győriek idén februárban kinevezett vezetőedzőjének.

Egy hétfő esti sikerrel pontszámban beérnék az elmúlt szombaton vereséget szenvedett Vasast, egyúttal az őket követő Szegedtől is eltávolodnának, és izgalmas utolsó 5 meccs jöhetne, köztük akár egy feljutást eldöntő Vasas elleni meccs, hazai pályán, az utolsó előtti fordulóban.

Győri ETO hátra maradt mérkőzései az NB2 2023/24-es szezonjában:

gyor_menetrend

Mire fogadhatunk a Győri ETO - Szeged meccsen?

Szoros és izgalmas mérkőzésre számítunk hétfő este az ETO Parkban, és a döntetlen amire 3.30-as szorzón fogadhatunk az Unibeten egyik csapatnak sem kedvez.

Ősszel, a Szeged otthonában 1-1-es döntetlen született, és az elmondható, hogy a legutóbbi három találkozójukon mindkét csapat betalált. Aki most is erre számít, az nem lesz nagyon boldog az odds-ot látván, ugyanis alig 1.68-as szorzón fogadhatunk rá.

Sokkal merészebb tippnek tűnhet a mindkét csapat betalál és döntetlen lesz a végeredmény kombináció, ami 4.50-et ér. A legutóbbi két egymás elleni csatájuk egyébként 1-1-es eredménnyel zárult.

Gólnélküli döntetlen e két csapat között 2019-ben született utoljára, azóta pedig 8-szor is találkoztak. Való igaz, hogy azelőtt három olyan meccs is volt ahol nem rezdült a háló.

gyor_szeged_h2h

Aki úgy gondolja, hogy megtörik ez a sorozat, és újra egy gólnélküli összecsapásra kerül sor az egy egészen szép oddson fogadhat, ami nem kevesebb, mint 10.50!

Az Unibeten egyébként a hétfői NB2-es találkozóra fogadásépítő is rendelkezésre áll, mely által egy és ugyanazon a szelvényen több fogadási típus is felkerülhet ugyanarra a meccsre vonatkozóan.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Hol követhető élőben a Győri ETO - Szeged rangadó?

Sajnos a mérkőzést nem tudjuk élőben követni a megszokott népszerű fogadóirodáknál, mint például az Unibetnél, viszont TV-ben és online is követhető lesz.

A magyar fociban vannak ilyen vicces jelenetek, már ezért is megéri néha nézni. Az alábbi videóban csupán véletlen, hogy pont a Szeged a szenvedő alany:

Hagyományos dobozban (TV-ben) a Győri ETO - Szeged NB2-es mérkőzést hétfő este, 20:00-tól az M4 Sport csatornán követhetjük élőben, online pedig az m4sport.hu weboldalon.

április 22., hétfő