A winmasters büszkén mutatja be a megújult weboldalát, mely számos újdonsággal és továbbfejlesztett szolgáltatásokkal rendelkezik. A winmasters új oldala kész minden eddiginél jobb felhasználói-élményben részesíteni játékosait!

Nagyon sokat és keményen dolgoztunk azon, hogy egy teljesen új és nagyon friss oldalt hozzunk létre mely a lehető legjobban fedi le ügyfeleink igényeit és elvárásait. A stratégiai döntésünknek köszönhetően az új technológiai partnerrel, az SBTech-kel való együttműködés eredményeként minden eddiginél alaposabb piaci ismeretekkel és a legfrissebb technológiai megoldásokkal rendelkezünk, ezzel is vonzóbbá téve termékeinket ügyfeleink számára. A sportfogadási termékünk teljes átalakuláson esett át, minden eddiginél több élő fogadási eseményt kínálva, míg az eddig is az egyik legszélesebb választékkal rendelkező Kaszinó termék további szolgáltatókkal egészül ki. Célunk változatlan, a lehető legjobb sportfogadási élmény biztosítása. Többet szerettek volna, meghallgattuk és létrehoztuk”, mondta Christos Protopapas, a winmasters Értékesítési is Operatív Igazgatója’.

Winmasters új

Richard Carter, a SBTech CEO-jának nyilatkozata szerint “Örömünkre szolgál, hogy a winmasters a teljes megoldásunkat alkalmazza, nagy jövőt jóslóunk az együttműködésnek és biztosak vagyunk abban, hogy a winmasters sikersorozata folytatódik köszönhetően a bizonyított képességeiknek, marketing stratégiájuknak, szorgalmuknak és kitartásuknak. A winmastersszel kötött megállapodásunk tovább erősíti piaci pozícióinkat kiváltképp a szabályozott piacokon történő megjelenése által. "

A megújult winmasters oldalon a felhasználók megtalálják:

  • Az élvonalbeli Sportfogadás terméket szélesebb fogadási kínálattal, 60.000 esemény havonta, valamint havi 25.000 élő esemény
  • Felvehető most opció, ami lehetővé teszi a fogadások teljes felügyelet alatt tartását a fogadás elszámolása előtt.
  • Gyors Fogadások, mely a különleges fogadásokra, mint például a gólok, szögletek, szabadrúgások bedobások, lapok perces vagy öt perces fogadást kínál, melyet a lejárat után azonnal elszámol.
  • Marketing fogadások legfontosabb helyi eseményekhez.
  • Élő Kaszinó asztalok, az Evolution Gaming jóvoltából
  • Rendkívül széles Kaszinónkínálat a piac legjobb beszállítóitól, mint a Microgaming, a NetEnt Play’Ngo, a iSoftbet, a Quickspin és a Betsoft
  • Teljesen reszponzív kialakítás, a legújabb iparági sztanderdeket is kielégítő fogadási ajánlat

A winmastersről:

A vezető szerencsejáték márka, a winmasters, a sportfogadás és a kaszinó játékait szolgáltatja elsősorban Kelet-Európai piacon. A máltai és romániai szerencsejáték engedéllyel rendelkező winmasters az európai szabályozott piacokon való részvétellel igyekszik további felhasználókkal szélesítsen ügyfélkörét. A winmasters az iparág legjobb partnercégeivel dolgozik együtt, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassa szerte a világon.

Regisztrálj!