Álom marad a Final4, ha nem szedi magát össze Momir Ilic csapata.

Soványka előnnyel várja a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata az Aalborg elleni Bl-negyeddöntő visszavágót, amely szerda este 18 óra 45 perckor kezdődik a Sparekassen Danmark arénában.

Nagyon nehéz helyzetbe hozta magát a Veszprém azzal, hogy a múlt heti első mérkőzést csak egy góllal, 32-31-re tudta megnyerni. Ez nagyban annak tudható be, hogy több, mint 50 perc előnyt adott riválisának. A dánok az első félidőben végig vezettek, és ez nem is változott a második játékrész 53. percéig sem. Többször volt hatgólos előnyben az Aalborg, utoljára a 34. percben, ami után a házigazda is bejelentkezett, hogy: Hahó, mi is itt vagyunk!

A késői kapcsolódás nem lett végzetes, az utolsó pillanatban sikerült a fordítás, de az biztos, hogy az Építők Dániában való továbbjutásához az első perctől meccsben kell lenni.

Szerdai mérkőzések:

május 01., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 62.5 felett   1.76
Veszprém nyer +1.5 hendikeppel  1.62
Félidőben az Aalborg vezet  1.90

Tippmixpro:

Aalborg nyer +1.5 hendikeppel  1.43
Gólok száma 65.5 alatt   1.55
Gólok száma félidőben 30.5 alatt  2.12

Hol lehet élőben nézni az Aalborg - Veszprém BL-meccset?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a férfi kézilabda BL negyeddöntőinek összes mérkőzését, köztük az Aalborg - Veszprém találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést szerdán, 18:45-től a Sport 1 csatornán követhetjük élőben.

  Unibet élő közvetítés

Borítókép: A veszprémi Ligetvári Patrik gólöröme a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém és a lengyel Orlen Wisla Plock mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. október 19-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás