Ahogyan a természet, úgy a sportvilág is aktívabb az új évszak érkezésével. Ez a hétvége a különböző sportágak sokszínűségével fogja várni az érdeklődőket. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Az NBA-ben növekedik a tét a Playoff kezdetével, de nő a játékszínvonal is. A tizenhat csapatból, vajon ki lesz aki bizonyít és ki lesz aki félrelép? Ugyancsak Playoff szakaszhoz érkezett a Stanley Kupa is, és ez esetben is csak a legkiválóbb teljesítmény várható a tizenhat csapattól. A jó idő érkezése Európában magával hozta a szabadtéri tornák kezdetét is, ami a salakszezon kezdetét jelenti. A snookeridény viszont a végéhez közeledik, de a legizgalmasabb része még hátra van. Természetesen, a focirangadók sem hiányozhatnak a kínálatból.

Tavaszi tájkép a Monte-Carlo-i tornával előtérben (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

Kiemelt események:

  • NBA Playoff: Kosárlabda-bajnokság (Április 14. - 29.)
  • Stanley Kupa Playoff: Jégkorong-bajnokság (Április 11. - Június)
  • ATP Monte-Carlo: Masters tenisz torna (Április 16. - 22.)
  • Snooker: World Championship Finals (Április 21. - Május 7.)
  • Serie A: Juventus - Napoli focirangadó (Április 22.)

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

  Fogadj és nézd élőben!