A hercegségi Masters torna a nyolcaddöntőkkel folytatódik és a versenytábla felső ága különösképpen érdekesen alakul. Abban az esetben, ha Rafael Nadal és Novak Djokovic ma továbbjutnak, akkor egymás elleni szikrázó meccseiknek újabb felvonását láthatjuk a negyeddöntőben.

Rafael Nadal és Novak Djokovic (Fotó: mooinblack / Shutterstock.com)

Rafael Nadalnak van elméletileg nagyobb esélye a negyeddöntőbe való jutásra 1.05, mert az ellenfele Karen Khachanov, a világranglista 38. helyezettje lesz. Annak ellenére, hogy az orosz játékos a fiatal generáció egyik legígéretesebb játékosa, talán még éretlen egy ekkora csatához. Eddigi meccsein Rafa ellen még játszmát sem sikerült rabolnia. Esetleges sikerére 12.00-s a szorzó.

Novak Djokovic újra a jó úton halad és lassan kezd azzá a rettegett játékossá válni, aki pár éve ezelőtt volt. Fokozatosan nehezedtek meccsei ezen a tornán, és egy könnyebb Dusan Lajovic elleni és egy meggyőzőbb Borna Coric elleni győzelem után, még acélosabb ellenfél várja Dominic Thiem személyében. Ettől függetlenül, a bukik ugyancsak a szerb játékost látják továbbjutni 1.68. Ilyen játékkal Djokovic újra lebonthatja Thiem játékát. Salakon utoljára Thiem győzött (Roland Garros 2017), ami az osztrák egyetlen sikere Novak ellen. Győzelmi szorzója 2.18.

További nyolcaddöntők:

  • Roberto Bautista-Agut - David Goffin  1.84  1.97
  • Jan-Lennard Struff - Alexander Zverev  3.40  1.32
  • Grigor Dimitrov - Philipp Kohlschreiber  1.68  2.18
  • Mischa Zverev - Richard Gasquet  4.50  1.21
  • Milos Raonic - Marin Cilic  2.75  1.45
  • Andreas Seppi - Kei Nishikori  3.45  1.32

Fogadj a nyolcaddöntőkre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.