A magyar NBI-ben sem áll meg az élet, az MTK például a Fehérvárt fogadja. Amit szeretnék leszögezni, hogy az ájulás a gyönyörű játéktól valószínűleg nem fog veszélyeztetni, mert szegény MTK pl. a Fradi ellen a felezőt sem nagyon lépte át. Számomra meglepő módon passzív volt, mint a csapat, amely beletörődött a sorsába, és mint anno a kivetítőn Michelle Wild, a csapat is **opott keményen.

A Fehérvár előadását láttam Kisvárdán, egy nagyjából ikszes meccset nyertek meg a fehérváriak. Amikor helyzetig mentek, azokat próbálták okosan megoldani, nem feltétlenül puffogtattak össze-vissza. Ez a Vidi nem egy kreatív csapat, ez a Vidi nem joga bonitót játszik. Pl. akik jöttek, korábban Gergényi, vagy akár most az FTC-től sigér, ezek a srácok jó értelemben vett melós emberek. Tőlük nem kell esernyőcseleket várni, meg flikk-flakkot, és nem is arról van szó, hogy védő és szűrő a posztjuk, hanem ahogy a focihoz állnak. Csapatjáték, alázat, keménység, győzni akarás, és ez kis bajnokságunkban sokszor elég. Azt nem mondom, hogy a Fradi retteghet, ha ez a Vidi még össze is érik, és igazi csapatot alkot, de egy dobogó simán realitás. Az MTK nálam ilyen tipik középcsapat, hol összejön nekik valami pozitív, hol semmi.

Amellett sem tudok elmenni, hogy a Vidi ellen azért a közelmúltban (utolsó hat tétmeccs) 5-öt is elbukott az MTK. Pedig a Fehérvár az előző 1-3 évben sem volt már topcsapat kis hazánkban, már bőven a lejtmenet időszakát élte a csapat.

Nálam az a tipp, amire őszintén szólva sok pénzt én sem raknák így single-be, de erős megérzés, hogy a Vidi kiszenvedi a győzelmet, és a 3.00-as szorzó túl vonzó számomra. Leginkább egy ilyen 3/5-ös kombiban tudom elképzelni, ahol hasonlóan szép szorzók vannak, és ha az öt hasonló megérzésből 3 beesik, már bőven nyerőben vagyunk. A DNB Vidi erősebb lenne, de kockáztatós kedvemben vagyok.

MTK Budapest - MOL Fehérvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp