Végre megtört a jég a Sepsi OSK-nál és sorozatban hat vesztes meccs után nyertesen hagyhatták el hétfő este a pályát a FC Botosani ellen. Nem volt egy könnyű mérkőzés, ugyanis az első félidőben kétszer is megszerezte az OSK a vezetést, viszont rövid időn belül mindkétszer válaszolni tudott Botosani, de a második félidőben kijött a csapatok közti különbség és végül sima 3 gólos hazai győzelem született.

Nagyon sokat mutatták a közvetítésben az OSK elnökét, Diószegi Lászlót, akinek az útobbi meccsek keserűsége még 4-2-es és 5-2-es vezetésnél is rá volt ülve az arcára, egyszerűen nem tudott még örülni a rossz sorozat megszakadásának, ugyanis az idei szezonban ő ennél sokkal többet képzelt el, mint ahogy jelenleg áll a tabellán a szentgyörgyi alakulat, ezt a mentalitást pedig át kell adja a mai mérkőzésre az edzői stábnak és a játékosoknak is. Már többször belengette, ha nem tudnak kijönni a gödörből, télen komoly változtatások lesznek, és nem csak edzői pozicióban, hanem hajlandó 8-10 játékost is kicserélni, ha azt látja, hogy a mentalitás és a profi hozzáállás nincs meg a keretben. Tehát nem dölhet hátra egyik játékos sem, menni kell tovább és az ehhez hasonló nyerhető meccseket be kell húzni mindenképp.

FC Voluntari egy kis város Ilfov megyében, közel a fővároshoz, ezért tud első ligában szerepelni, ugyanis a főváros másodrangú játékosaiból tud válogatni és elevickélni az élvonalban. Ez a csapat minden évben a bentmaradást tűzi ki célkitüzésnek. Ez a csapat még úgyis a Sepsi OSK mögött van két ponttal, hogy a vendégek 6 meccsen keresztül még pontot sem tudtak szerezni, az útobbi 15 pontból mindössze 3-at sikerült megszerezniük, csak úgy mint a vendég együttes.

Az OSK hétfői meccsén, különösen a második félidőben, látszott a remény halvány fénye, hogy van kiút a gödörből, és tudnak szép és eredményes focit játszani, ahogy abbahagyták azt a meccset úgy kell a mait folytatni és akkor nem lehet kérdés a három pont sorsa, nálam itt a vendégek az esélyesebbek.

SC FC Voluntari SA - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp