Bajnoki szünet előtti utolsó meccset a Sepsi OSK játszotta, már akkor bíztam bennük, hogy elkezdenek kimászni a gödörből az U Cluj ellen, de a lélektelen, tanácstalan játék és véleményem szerint egy igencsak véleményes büntető a mérkőzés utolsó 10 percében megpecsételte a szentgyörgyiek sorsát, így egy 5 meccses vereségi sorozattal mehettek el a két hetes válogatott szünetre.

Jól jött a csapatnak és Diószegi László klub elnöknek a szünet, hiszen már a mérkőzés másnapján egy komoly fejmosást tartott a klub edzői stábjának és főképp a játékosoknak. Állítása szerint ez a hozzáállás amit a játékosoktól látott nem a klubhoz méltó és a játékosok magánélete sem profi sportolóhoz méltó. Tudni illik, mivel Sepsiszentgyörgy egy kisebb székely város és 30 km-re fekszik Brassó, nagyobb élettel, plázákkal, bulizó helyekkel, ami jobban fekszik a játékosoknak és a feleségeknek/barátnőknek. Na mostmár Diószegi László belengtette, hogy ha nem kezdenek el jönni az eredmények a következő lépés az lesz, hogy a játékosokat egytől egyig beköltözteti Sepsiszentgyörgyre, hogy szem előtt tudjanak lenni.

A jászvásári Poli a tavalyi szezonban jutott vissza az első ligába, viszonylag simán, fordulókkal a bajnokság vége előtt, idénre pedig egyértelmű célkítűzésük a bentmaradás. Eddig 1 pont / meccs átlaggal rendelkeznek, ami nem valószínű hogy elég lesz, viszont egyenlőre az ellenlábasak botladozásainak köszönhetően biztonságban érezhetik magukat.

Ennél a jászvásári csapatnál mindenféleképpen jobb csapat a vendég Sepsi OSK, mind edzőileg, mind játékosok minősége alapján jóval a hazaiak felett vannak, már csak az a kérdés ezt a pályán meg tudják-e mutatni. Én bizok bennük, DIószegi beszédei pedig általában hatásosak szoktak lenni, és tud hatni a játékosokra, szerintem ponttal/pontokkal fognak távozni a vendégek.

Politehnica Iași - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp