Egészen elképesztő formában van az angol együttes, igaz, ez csak a bajnokságra mondható el egyedül. A vendég bosnyákok is jó formának örvendhetnek, legutóbbi négy mérkőzését megnyerte a csapat, közte egy nemzetközi kupás mérkőzéssel. Az se volt semmi mérkőzés, egészen hihetetlen, hogy honnan sikerült megnyerjék a nyitófordulót.

Ebben a szezonban az angol csapat az Európai Konferencia Ligában szerepelhet, nagy meglepetésre kikaptak az első fordulóban a lengyel Legiától. Sikerült felálljanak abból a vereségből, előbb 1-0-ra verték idegenben a Chelsea-t, majd 6-1-re odahaza a Brightont. Azt a Brightont, akik szintén nagyon jó formának örvendeztek, verték a MU-t és a Newcastle-t is bajnokin, azonban ők is vereséggel nyitottak a nemzetközi kupában. Kiesett a hazai együttes az EFL Kupából, de nem hiszem, hogy gond lenne, elvégre sok lenne nekik a négyes terhelés.

Az első fordulóban egy második félidőben sikeresen végig vitt kontratámadás után kapta a gólt az Aston Villa, így 3-2-es vereséget szenvedtek. Most itt az esélyük a javításra, de nem szabad leírják ellenfelüket, mert amit véghezvittek az nem mindennapi bravúr volt.

0-3-ról állt fel a Zrinjski, úgy, hogy mind a négy gólját a második félidőben szerezték a sokkal esélyesebb holland AZ-val szemben. Az a mérkőzés erősen felpörgethette a csapat játékosait, azóta ugyanis három nyert mérkőzésnél járnak zsinórban, ami azért nagy szó, mert előtte három nyeretlen találkozójuk volt. Senki nem fogadott volna még csak a pontszerzésükre sem, ám ők mégis meglepték az ellenfelüket és bejelentkeztek az egyik továbbjutást érő pozícióra.

Amennyiben szeretne továbbmenni az angol együttes, úgy ezt a mérkőzést kötelező nyerniük. Mivel láthatták, hogy honnan állt fel a bosnyák együttes az első körben, így nem fogják félvállról venni a találkozót, és megpróbálnak majd minél több gólt szerezni. Reményeim szerint nem fognak leállni kettő vagy három rúgott gól után sem, feltéve, ha sikerülne már az elején betaláljanak. Legalább 4 angol gólt várok, még akkor is, ha esetlegesen felforgatott kezdővel állna fel a sokkal esélyesebb Aston Villa.

Aston Villa - Zrinjski Mostar: Aston Villa által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp