Ezt a tippet így magamban ilyen megúszós, félig-meddig alibi tippnek tartom, közben meg mennyire jó már! Ugye az egy gól nem igazán fizet, a kettőplusz meg mégis magában hordozza a rizikót. Azokon a meccseken, ahol azért nem lepődnék meg a dugón, sokszor húzom ezt.

Az 1.83 szerintem remek odds, mert inkább látok 2+ gólt ebben a félidőben, mint egyet sem.

A Cádíz nem néz ki rosszul. Ott kapott ki, ahol ki lehet, ahol viszont volt esélye, ott nyert vagy remizett. Otthon még veretlen 2-2-0 a mérlege. Gólgálát nem rendez, nem az a fajta, inkább eredmény-orientált csapat. Ledesma remek kapus, az Atleti ellen kegyetlen nagyokat fogott a három kapott gól ellenére remekül védett. Szóval pl. Ledesma is ok, miért nem az 1,5 over.

Viszont ami miatt over, hogy a Cádíznak két belső védője is kiesett, mert az egyik Hernandez már hétvégén sem játszott, és Fali is kidőlt. Talán ha pályán marad, akkor mondjuk kihúzza 2-2-vel a Cádíz, bár az is tény, nem feltétlenül M'Baye hibái okozták a Cádíz vesztét.

Viszont tény, a két kezdő belső védő kiesett a Cádíznál, mert Fali sérüléséről még nem tudok, de szerintem a játékát nem fogják kockáztatni. Pedig Dovbyk ellen ő pont jól jönne, mert az ukrán egy igazi tank, Fali pont ezen stílusútámadók ellen hatásos. M'Baye is fizikális (melyik belső védő nem az...), de nincs akkora rutinja.

A Girona focija nem volt rossz a számok alapján hétvégén sem (sajna nem láttam a Real elleni meccset),de a stat alapján a Girona ott is hozta az idén már megszokott attraktív focit. Helyzetek, lövések, de ezúttal a gólok elmaradtak. Azt nem hiszem, hogy ez megállítja Savinhóékat, az, hogy a Madridtól kikaptak, az nem a szégyen kategória. Ettől a Girona focija kiváló, a kilátta őket, az tudja, nem fogom mindig dicsérni őket.

A Girona jó felállt fal ellen is, könnyedén kapta szét a Mallorca védekezését, márpedig a Mallorcánál mélyebben védekező csapat a top bajnokságokban nincs. A Cádíz kontrái is jók, ezt láttuk a 'tico ellen.

Úgy vélem, itt a félidőben nem maradunk majd események nélkül, középkezdésből pedig minimum kettőt várok, mi azt jelenti, hogy vagy kijövünk pushra, vagy számoljuk a pénz. 1.60-ig nálam ez jónak számít.

Cadiz - Girona: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp