A női kézilabda BL -ben az állandóságot a Győri Audi ETO jelenti, ezen kívül mindig vannak nagy cserélődések, formákban. Egy-egy évben nagyot domborít egy csapat, utána meg elindul a lejtőn. persze a Fradinál ez többrétű, hiszen Elek Gábor is elbúcsúzott, de senki sem várt ekkora mélyrepülést a budapesti zöld-fehér lányoktól. A Győr aktuális ellenfele a a montenegrói Buducnost Podgorica is jóval gyengébb eredményekkel ugrott bele az új Bajnokok Ligája szezonba.

A montenegróiak rendkívül fiatal csapattal rendelkeznek, Milena Raicevic próbálja a rutinjával felhúzni őket, eddig inkább kevesebb sikerrel. Hiába a korábbi top játékos Bojana Popovic az edző ez önmagában nem elég a sikerre, de most a korábbiak megközelítésre sem.

Azért az sokat elmond, hogy otthon az elvileg oroszlánbarlang Sportski Centar Moracaban a német Bietigheimtől kikaptak simán öt góllal a nyitó meccsükön, míg Odensében csúfos 15 gólos vereséggel, zakóval voltak kénytelenek haza vánszorogni. Egyedül a csoport utolsó svéd Savehofot tudták kínkeservesen egy góllal elkapni 31-30 -t.

A Győr idén is hozza a vártakat, eddig háromból hármat hoztak a zöldek, otthon a Lokit is könnyedén ütötték ki. A CSM Bukarestet idegenben néggyel a Brestet egyel verték. Teli Arénában a hazai környezetben a jóval gyengébb és visszaeső montenegróiakat is el lehet kapni egy 10 -essel.

Ebben a Győrben alapból megvan idén is a Final Four, most egy újabb sima hazai sikerrel tarthatnak a Rába partiak erődemonstrációt, melyet ma délután 4 -től a Sport TV -ben is követhetünk majd.

Győri Audi ETO KC (n) - ŽRK Budućnost T-Mobile (n): Hendikep - Hendikep tipp