Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtező-sorozat, már azoknak a csapatoknak, akik túlélték az előző kört. A Ferencvárosnak nem sikerült, Csercseszov edzősködése pedig érintette a két szélsőséget, tavaszi EL-meccsek, majd júliusi első körös BL-búcsú egy félamatőr csapat ellen.

A Fradi-Klaksvík párharc után jöttek csak ki a cikkek, szerethető történetek, melyek még keményebbé tették ezt a kiesést. Kezdve attól, hogy villanyszerelők, telefonosok, diákok is vannak a csapatban, az, hogy a kapusnak úgy szóltak, hogy álljon már be védeni, meg jöjjön el focizni Feröerre, aki már nem is akart játszani, aztán akart, de mezőnyben, sőt játszott is védőt, majd szóltak neki, hogy a kapuban több haszna lenne. Ne bassz ember, de akár én is állhattam volna a kapuban, mert a Fradi kapura sem lőtt, helyzetet sem dolgozott ki, annyira gyámoltalan massza volt a zöld fehér, hogy szerintem azon a párharcon még a lila-fehérek sem tudtak nevetni.

Szerintem a svédek azért biztos tanultak a Fradi hibájából, annyit mindenképp, hogy azért erre a kis csapatra is oda kell figyelni. játékuk egyszerű, mint a pofon, nagyjából van egy játékügyes srác, kérdés persze az, hogy milyen szinten. Mert lehetek én ügyes meg technikás megye 2-ban, miközben akár már egy szinttel feljebb olyan a sebesség, az ellenfelek fizikuma, hogy a labdát nem tudom átvenni normálisan. Azt meg szintén nem hiszem, hogy pl. arra nem készülnek fel a svédek, hogy az ellenfél egyik játékosa nagyot dob. Meg ez igazából fegyver lehet a vendég csapatnak is. Ott is biztos van egy játékos, aki képes bedobni ezen a pici pályán az ötösig.

A svéd együttes a bajnokság kellős közepén jár, játékban van, és formában is, hisz az Allswenskan 2. helyén áll. El tudom képzelni, hogy összebarkácsol egy remit a KÍ, de hogy nyer, az nálam a kizárt kategória. Ez a KÍ egy korrekt NBIII-as csapat szintjén van.

KI Klaksvik - BK Häcken: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp