Akárhonnan közelítem meg Humphriesék ütközetét, minden mutatóban az angol felé billen a mérleg és a sima győzelmére is egészen értelmes oddsot kaphatunk még így 2 nappal a meccs előtt.

Túl van a bemelegítésen Humphries, aki 102-es átlaggal és 44%-os kiszállózással simázta le portugál ellenfelét az első körben. Nem is nagyon számítottunk másra, Humphries nálam végső esélyesként is partyban van, főleg hogy Gerwen kikerült a képből Dolannek hála. Minden megvan a játékában ahhoz, hogy lazán hozza a 100+os átlagokat, ami a hosszú meccseken azért egy stabil kiszállózás mellett elég szokott lenni. Kemény ellenfél lesz ugyan van Duijvenbode, de ő azért hullámzóbb és fejben gyengébb játékos, mint az angol. Komoly meccset toltak Huybrechtscel az első körben, 96-os átlag és 44%-os kiszálló elég volt a belga ellen, mostani ellenfele ellen viszont valószínűleg ez már kevés lesz. Nyilván tud emelni a játékán a holland, de Humphries nagyon kemény dió manapság és talán túl kemény is.

Rendre összefutnak idén a European Tour fordulókon, elődöntőben, döntőben nyert már döntő leges ütközeteket Humphries, egy Players Championship elődöntőt megnyert ugyan Duijve 7-6-ra, utóbbi két döntő leges meccsüket megint Humphries nyerte. Fejben erősebbnek gondolom az angolt és azért mutatott játékban is bőven felé billen a mérleg. 11 nyertig mennek, ha hozza a stabil teljesítményét Humphries vagyis nem megy 95-96 alá, nem gondolom, hogy le tudja ezen a tornán győzni Duijvenbode. Simán benne van egy nagyobb hendis győzelem is, ha hamar elgurul a holland gyógyszere, de legyen inkább egy szoros izgalmas meccs a végén angol sikerrel..

Humphries, Luke - van Duijvenbode, Dirk: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp