Rosszul választottam legutóbb. Potyogtak a gólok, de nem azon a meccsen ahol vártam. A Hertha ugyanis kapuralövés nélkül fejezte be a meccset... Na de most. Itt az újabb esély a gólesőre, ráadásul nekünk elég négy is abből a profithoz..

Újabb szezont kezdhet a legjobbak között a Celta Vigo csapata miután tavaly a 13.helyen végeztek a bajnokságba egy nem túl sikeres szezon után. A bajnokság végét elképesztően elrontották, utolsó tíz meccsükön csupán hét pontot gyűjtöttek amiből az addigra teljesen kiengedett Barcelona ellen szereztek hármat a zárófordulóban. Ma megkezdik a felkészülést az új szezonra. A Benfica majd a Lyon is ellenfelük lesz, ehhez képest Ronci csapata elleni meccs azért így elsőre lehet szerintem még egy gólokban gazdag "gálameccs" bemelegítő meccs, ahogy nézzük. A csapat élére Rafael Benítez érkezett aki bízik benne hogy a 13.helynél előkelőbb pozícióba tudja majd kormányozni csapatát. Ehhez megkezdték az erősítéseket is, Carles Perez érkezett a Rómától, illetve Manu Sánchez az Atlletico Madridtól. Távozóik is voltak azért: Javi Galán, Óscar Rodríguez, Pineda és Fernandez.

Az Al Nassr háza táján is edzőváltás történt. Luiz Castro érkezett az elbocsájtott Rudi Garcia helyére a csalódást keltő ezüstérem után. Ők már előrébb járnak a felkészülésben ugyanis két felkészülési meccsen is túl vannak. Előbb az Alverca csapatát verték 2:0-ra, majd a portugál Farense csapatát ütötték ki 5:1re Ronaldo és Brozovic nélkül. A horvát a nyáron érkezett a csapathoz, de elindult egy új trend, így az egész szaudi bajnokságot feltöltik sztárokkal..

Bár a portugál vélhetően ma sem lép pályára még hiszen most kezdte a felkészülést, én egy szórakoztató meccset várok és Aspasék minimális győzelmét.

A meccset semleges pályán rendezik.

Tipp: 3-2

Celta Vigo - Al Nassr (KSA): Gólok száma - Felett/alatt tipp