Az első fordulókat rendezik Londonban a keddi napon is az ATP 500-as viadalon. Az Adrian Mannarino – Liam Broady összecsapást szemeltem ki.

Hazai föld ide vagy oda. Briteknek kötelező feladat a füvön való sikeresség,mint a spanyoloknál a salak. Azonban hiába,mert Broady pályafutásában soha nem tett le a névjegyét a zöld borításon. Életében egyszer tudott menni három kört,de az is csak egy Challenger torna. Soha nem volt jó játékos és nem is lesz már az. Az idei szezonban is már két tornán indult az elsőn már az első körben búcsúzott a nem éppen jól csengő Diallótól két szettben kikapott. A kanadai ráadásul teljesen megérdemelten jutott tovább. Nottinghamben javult a helyzet,mert egy meccset sikerült nyerni hiszen legyőzte Noguchit,de a japán 200-on kívüli és ez is csak három szettben jött össze. Azonban a kamikazék armadája nem ért véget számára,mert Shimbukurot kapta aki lemosta a pályáról Liamet. A japán pedig nem egy mágus.

Eddig meglátásom szerint saját magát is alulmúlja. A francia ellen nem sok jóra számíthat.

Mannarino nagy mestere a borításnak ezt a múlt héten is bizonyította egy negyeddöntővel. A pénteki vereség váratlan volt viszont így regenerálódhatott a Londoni tornára.A vér szagot hamar kiszagolja,mert azonnal lecsap a break labdákra. A játék tudása és motiváltsága a borításon kivételes. A játék minden elemében egyértelműen Broady fölé nő. Meglepő lenne ha akár egy szettet is el tudna hozni a brit.

A tapasztalata, a formája is Adrian mellé billenti el a mérleg nyelvét. A francia számára a legfontosabb pillanatai a szezonnak a füves tornák ezért garantáltan bele ad mindent.

Mannarino, Adrian - Broady, Liam: Szett hendikeppel - Hendikep tipp