A kézi BL final four kapujában toporog a győri együttes, mondhatni már megint. Igen ám, de ez a Győr most eléggé gyengécske, az megint más kérdés, hogy még így is a sorozat favoritja a szorzók alapján. Nem igazán érezni az erőt, a dinamikát, Oftadal totál homály, de egész évben, magyar szélsők, inkább jót vagy semmit. aztán amit a Ryu játszott Dániában, na az volt a kemény, ami még keményebb volt, hogy Ambros Martin hagyta, minél több hibát vétett, annál többet játszatta. A Győr 16 turnoveéből Ryu kivette a részét, de amúgy inkább az ellenféllel volt, mint a Győrrel. Na de rövidra zárom, úgyis látta, akit izgatott a meccs. A Győr egy pocsék első, majd egy elfogadható 2. félidővel 29-27-re nyert, a 2. félidőre az Odense elfogyott. Erőben fogyott el, hisz kevesen vannak.

A GYőr kerete mélyebb, most pedig otthon játszik, és nem hiszem, hogy megint az első 10 percben 1 gólig jut, vagy hogy Ryu tud még egyszer ennyire pocsék játékot nyújtani. Tényleg jobban járt volna a Győr, ha nincs a pályán.

Azzal a semmilyen kézivel is 29-ig jutott az ETO, hisz Gros azért termelt, heteseket bevágta, meg Fodor is elég jól tolta.

Tényleg fura helyzet, mert ugye a dániai meccsről nagyjából ketten hoztak jó teljesítményt, meg mondjuk Toft. Aztán így is összejött 29 gól. Mi van, ha csak picit javul az ETO? Mert picit fog.

Az Odense hozzányúlt a üres kapus játékhoz is, amit egyébként jól játszott, és ért el gólokat, csak a dobott gól után a cserét képtelenek voltak megoldani időben, így hiába dobtak, pár másodperc múlva ők is szedték ki a kapuból a lasztit. Akárhogy nézem, annál gyengébb produkciót nehéz nyújtani, és ha a hazai közönség bíztatása is elmarad most az Odensénél, talán még hamarabb adják fel, és akkor a Győr könnyű gólokat is dobhat. Az Odensének bajnoki meccse is volt, szóval ja, a 30 hazai dugónak jönnie kéne szerintem

Győri Audi ETO KC (n) - Odense Håndbold (n): Győri Audi ETO KC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp