Emberemlékezet óta nem volt ekkora gondban a Chelsea, vajon a Brentford ellen sikerül kilábalniuk a gödörből?

Első blikkre egyből az X2 ugrott be a mérkőzés kapcsán, azonban a Brentford komoly hullámvölgybe került (6 összecsapás óta nyeretlenek már) így egy kicsit bátrabb tippel operálok. A darazsak remekül kezdték az idényt, a szezon első felében mindkét manchesteri alakulatot kétvállra fektették, de januárban még a Liverpoolt is sikerült elnáspángolniuk. A kötelezőket azonban nem igazán sikerül hozniuk, így "csak" a 10. helyen szerénykednek. A gárda legfontosabb láncszeme egyértelműen Ivan Toney, aki már 19 találatnál jár. Egyébként 12 góllal előzi meg a Chelsea házi gólkirályát, Havertzet. Azért ez se semmi. Idegenben 16 meccsből 7-et döntetlenre hoztak, valószínűleg a kékek ellen is a remi kihúzása lesz a célja Frank (nem Lampard!) csapatának. Jansson lesz az egyetlen maródi, akinek hiánya érzékenyen érintheti az alakulatot.

Szegény embert még az ág is húzza, Frank Lampard ennél szerencsétlenebb már nem is lehetne. Zsinórban 4 meccset veszítettek vele, 116 éves rekordot átadva ezzel a múltnak. A sérültek listája is egyre csak bővül, most éppen Mount és Reece James dőlt ki a szezon hátralevő részére, a bajnokságban és a BL-ben sem sikerül(t) a tisztes helytállás, mondjuk a játék képe alapján fikarcnyit sem érdemelné meg a Chelsea. A legutóbbi Premier League bajnokin, a Brighton ellen hazai pályán 8-26 volt a kapuralövési arány... Az európai indulást vélhetően már mindenki elengedte a csapatnál, nem véletlen, hogy a hazai szurkolók minél előbb lefújnák ezt a szezont, had kezdődjön a következő, talán Pochettinóval...

Legutóbbi találkozójuk 0-0-ra végződött, ez most simán megismétlődhet. Esetleg 1-1 gól mindkét oldalról, ennél több egyik csapatban sincs. Unalmas mérkőzés, kevés gól várható.

Chelsea - Brentford: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp