Indian Wellsben ATP Masters 1000 -es tornán találkozik a brit tenisz jövője és a múlt-jelene, ha lehet ilyet mondani. Andy Murray mögött Daniel Evans volt az, akire mindig számíthattak az angolok. Mélyről küzdötte fel magát az ATP színtereire, emlékezhetünk a Bernard Tomicsos lenézős sztorira is, amikor az ausztrál apja egy kéz legyintéssel intézte el a tréning lehetőségét az angolnak, mondván ki ez az alacsony ember ... S lám a sors jól megtréfálta Tomicékat, Evans sokkal szebb eredményeket produkált végül, mint azt tette a reality showkba meghívott és most ITF szinten próbálkozó ausszi.

No de vissza a jelenbe. Azért azt látni, hogy az idő vasfoga Evansnek sem segít, egyre több a sérülése. Legutóbb Dubaiban február utolsó napján Coric ellen kellett ideje korán feladnia az első körös fellépését 2:2 -nél. Így utazott el Indian Wellsbe, ahol amolyan, "próba cseresznye" módjára indul el.

Szerencsétlenségére a brit tenisz egyik legnagyobb ígéretét kapta. Jack Draper az ATP Next Gen Finalon is részt vett novemberben, ahol elődöntőzött. A felnőtt mezőnyben pedig szebbnél szebb skalpokat gyűjtött be. Szépen tudatosan haladva érte ezt a szintet el, az ITF -ről az ATP Challengerre átnyergelve és sikereket elérve van jelen most az ATP legjobbjai között.

Az ütőereje és a játékintenzitása is átlag feletti. Az első körös meccsén állva hagyta a helvétek tehetségét Riedit (6:1,6:1), kérdés ennél sokkal több jóra számíthat e a sérülésből érkező honfitárs, Evans ...

Szerintem nem, ezzel a Draperrel szemben egy teljesen fitt 100% -os Evans is bajban lenne, de így ...

Draper két szettben való továbbjutását várom a brit rangadón!

Evans, Daniel - Draper, Jack: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp