A Bundesligában szombat délután rendeznek egy meccset, ahol két BL-ben is szereplő csapat feszül egymásnak. A Lipcse a Man. City ellen játszott 1-1-et, a végeredmény a Lipcsére volt hízelgő. Az első 45 percben lövése sem volt a lipcsei csapatnak, az első skúló a 46. percben ment a City kapuja felé. A City, 'jó' szokása szerint bele kényelmesedett az 1-0-ba, aztán ahogy szokott, ráfaragott. A meccs képe alapján azért a City továbbjutása elég fixnek tűnik, de nem reménytelen a RB Leipzig helyzete.

A Frankfurtnak vélhetően lefőtt a kávé, a Napoli hazautazott a 2-0-ás előnnyel, látva a Napoli játékát, sok pénzt az Eintrachtra nem lehet feltenni.

Ami a Bundesligát illeti, illene erre a meccsre koncentrálni, mert a következő évben is ott kéne lenni azon macik között, amely az UEFA feliratú mézesbödönből nyalogatják a kicsorduló nedűt.

A mostani Bundesliga szezon elég fura, mert a Bayern és a BVB mellett ott az union Berlin és a Freiburg, amely csapatok nem nagyon akarnak lefelé ereszkedni a tabellán, és simán benne van, hogy a top4-ben zárnak. Így a Lipcse és a Frankfurt jelenleg a top4-ből egyelőre kiszorulnak, ugyanakkor lőtávolon belül vannak. Ha úgy nézzük, ez is hat-pontos találkozó, amit a kiesési rangadóknál szoktunk elsütni, ezek is egymástól vennék el a pontokat.

Látok értéket a gólokban, mert a Lipcsénél a City ellen a szélső védők elég katasztrofálisak voltak. Aztán ott voltak a fura, totál homály átadások, zavaróan sok volt belőle. Olyan szintű pontatlan passzok, ki nem kényszerített 'hibák', melyeket ilyen szintű top csapattól nagyon ritkán látunk. Ezekből élhet a Frankfurt, illetve ezekből is. Ugyanakkor Nkunku viszonylag friss, simán kezdhet szerintem, jön Simakan a kezdőbe, akivel én mindig szívesebben húzok overt, ha játszik. Szeretem ezeket a meccseket, ahol a csapatok kellően el vannak fáradva, kihagyhat a koncentráció, mert így sokszor előfordul, hogy sok a kapuk előtti esemény, és kevesebb a szöszmötölés a középpályán. A végére megyei foci jellegű játékkép alakulhat ki, amikor a középpályán simán lehet átmenni, és helyzet itt-helyzet ott játékkép alakul ki. Egy remivel igazából egyik csapat sem megy sokra, de nem is olyan együttesek, melyek az ikszre mennek rá.

RB Leipzig - Eintracht Frankfurt: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp